ka-ke:n artikkelit

Seiji Mizushima palaa Desuconiin!

Tällä kertaa Mizushimalla on muutakin annettavaa kuin uusimmat tuulet animetuotannon saralta, ja hänet voi lauantaiaamuisen puheohjelmansa lisäksi bongata iltabileiden miksauspöydän ääreltä!

Luukku 24: Toshihiro Kawamoton conitunnelmointia

Joulukalenterimme viimeisen luukun omistamme itseoikeutetusti kunniavieraallemme. Vain kuukauden kuluttua Kawamoto saapuu Suomeen ja Frostbite on juuri ovella!

Luukku 8: Kunniavierasohjelma ja -kilpailu

Pahoittelut kaikille, jotka odottivat bikinikuvia järjestäjistä, sillä kahdeksannesta luukusta selviää, minkälaista kunniavierasohjelmaa meillä on Frostbitessä.

Luukku 6: Desuconin itsenäisyyspäivän herkkuvinkit

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikki jäänpuremat conittajat! Unohtamatta takana piilevää jaloa tarkoitusta, juhlapyhien suurinta antia ovat perinteikkäät ja kausikohtaiset herkut. Päätimme julkaista kuudennessa luukussa itsenäisyyspäivän kunniaksi suosituksemme suomalaisista jouluruoista, jotka pesevät vaikkapa Linnan juhlissa tarjottavan noutopöydän ainakin omaperäisyydessään 9000-0. Easy: jagaimo nikkorogashi (じゃがいも煮っころがし)eli perunat haudutettuna dashipohjaisessa liemessä. Perunoita nälän mukaan, itse käyttäisin ...