Lipunmyynti

Desucon Frostbite on pääsymaksullinen tapahtuma. Saatavilla on ainoastaan koko viikonlopun rannekkeita, eli yhden päivän lippuja ei ole myynnissä. Vuoden 2014 Desucon Frostbite on ensimmäistä kertaa kolmipäiväinen. Tapahtuma järjestetään 14.-16.2.2014.

Ennakkolipunmyynti on päättynyt.

Lippuja Desucon Frostbiteen saa ovelta hintaan 35 €/lippu. 

Huomaathan, että Desucon Frostbiten ikäraja on 18 vuotta. Alaikäistä henkilöä ei päästetä tapahtumaan, vaikka tämä olisi hankkinut pääsylipun.

 

Ostamalla rannekkeen pääset kaikkiin conin järjestämiin tapahtumiin itse Sibeliustalon päätapahtumasta iltabileisiin. Poikkeuksen tekevät vain ne tapahtuman osat jotka on erikseen ilmoitettu maksullisiksi, kuten mm. työpajat ja konsertit. Työpajoissakin maksu on vain materiaalimaksu työpajan tarvikkeista.

Rannekkeita voi ostaa ennakkoon netistä sekä mahdollisesti myös tapahtumapaikan ovelta, mikäli tilaa enää tällöin on. Ennakkoon ostamalla saat rannekkeesi sekä halvemmalla että varmistat sisäänpääsysi. Desucon Frostbite on myynyt kahtena aikaisempana vuonna loppuun, joten varmista pääsysi talven Desucon Frostbiteen hyvissä ajoin, sillä rannekkeet tulevat olemaan haluttua tavaraa! Kesän 2013 Desucon myi loppuun vain muutamassa päivässä.

Desuranneke kannattaa siis ehdottomasti hankkia ennakkoon! Ilmastoinnista ja narikan kapasiteetista johtuen sekä yleisen viihtymisen varmistamiseksi lippuja on tarjolla vain 2700 kappaletta. Tahdomme siis tarjota kävijöillemme conin, jossa on tilaa myös olla ja hengittää. Ennakkoon ostamalla säästät myös selvää rahaa, jonka voit käyttää conissa johonkin mieluisampaan!

Varauduthan todistamaan ikäsi tapahtumapaikalla ennen sisäänpääsyä. Henkilöllisyystodistukseksi kelpaa passi, kuvallinen henkilökortti, ajokortti tai kuvallinen Kela-kortti. Esimerkiksi opiskelijakortti ei kelpaa. Pukeudu tarpeeksi lämpimästi (varaudu, että ulkona joutuu ehkä odottamaan hetken) ja huomioi, että sinun tulee olla tunnistettavissa, vaikka olisit pukeutuneena cosplayhin. Tapahtumapaikalla on käytössä cosplay -pukuhuoneita, joten voit tarvittaessa tehdä ehostuksen loppuun vasta paikan päällä. 

 

Lipun ostaminen tapahtuu seuraavasti:

 

1) Tee tilauksesi DesuKaupassa. Voit valita toimitustavaksi joko PDF -lipun tai paperisen lipun postissa. Postitetun lipun toimituskulut ovat 3 euroa.

2) Maksa tilauksesi nettipankissasi tai pankkisi maksuautomaatilla. Maksuaikaa on 2 viikkoa, jonka jälkeen saat maksumuistutuksen. Muistutuksen jälkeen sinulla on toiset 2 viikkoa aikaa maksaa, jonka jälkeen maksamattomat tilaukset perutaan.

3) Kun lipunmyyntikuuttimme on käsitellyt maksusi, saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen. Samalla saat myös PDF -lippusi, mikäli olet sellaisen tilannut. 

4) Tulosta PDF -lippusi itse kotona tai tallenna se puhelimeesi. Paperiset liput postitetaan parin viikon kuluessa. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun lippusi on postitettu.

5) Ota lippusi ja henkilöllisyystodistuksesi mukaan tapahtumaan. Tapahtumapaikalla saat lippua vastaan rannekkeen, joka oikeuttaa sinulle sisäänpääsyn tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi. Huomioithan, että jos sinulla ei ole henkilöllisyystodistusta tai olet alaikäinen, sinua ei päästetä tapahtumaan. Otathan siis henkilöllisyystodistuksesi mukaan, vaikka sitä ei lähikaupassa olisikaan kaljaostoksilla moneen kuukauteen kysytty.