Iltabileet

Kesäkuun Desucon sai paljon kiitosta animebiitistään, jonka vuoksi Iltabileet jatkaa saman hajuisella teemalla: Keskiössä ANIME, suuntaa-antavasti erityisesti DANCE!

Haemme koko ajan uusia esiintyjiä keskuuteemme ja toivottavasti saamme tälläkin kertaa paljon hakemuksia. Iltabileet tapahtuu (taas) Musaklubi Möysässä, jossa on tekniset peruspuitteet esiintymiselle. Esiintyä voi alakerrassa lavalla tai kasuaalimmin yläkerrassa. Esiintyjille on myös käytössä bäkkäri, jonka käyttö priorisoidaan ja aikataulutetaan tarpeen mukaan. Bileet ovat perinteiseen tapaan lauantai-iltana n. klo 20 – 04.  (ノ°∀°)ノ⌒・*:.。. .。.:*・゜゚・*☆
 
Hakeaksesi esiintyjäksi, lähetä meille mailia (iltabileet@desucon.fi) vastaten seuraaviin kysymyksiin:
 
1. Koko nimesi ja esiintyjänimesi?
2. Mitä esittäisit iltabileissä? (DJ, tanssiryhmä, amv, jne…)
3. Miksi sopisit esiintymään animetapahtumaan?
4. Montako henkilöä kokoonpanoosi kuuluu?
5. Mitä esiintymisesi vaatii teknillisesti ja pystytkö itse tuomaan ja pystyttämään oman tekniikkasi?
6. Mihin aikaan illasta tahtoisit esiintyä ja kuinka pitkään esiintymisesi kestäisi?
7. Lisäksi liitteenä näyte siitä, mitä aikoisit esittää (esim. ääni tai videonäyte) – jos näytteen tyyli tai remixit eivät ole coniväelle kohdennettuja, perustelethan erikseen, miten esiintymisesi liittyy tapahtuman teemaan.
 
Esiintyjähaku alkaa 16.9. ja loppuu 25.10. klo 23:59. Hakijoille ilmoitetaan valinnan tuloksista 31.10. mennessä. Jos haet myös Desulounge-esiintyjäksi, muistathan mainita asiasta hakemuksesi yhteydessä. Desucon vapaaehtoistoimintaan pohjautuva tapahtuma, joten emme pysty tarjoamaan rahallista palkkiota esiintymisestä.