Hups! KCS School of Innovationin teknologian keihäänkärkeä edustavat sivut vaativat JavaScript-tuen selaimeltasi!

Tervetuloa

KcS School of Innovation on uudenaikainen korkeakoulu conijärjestämisen koulutukseen ja tutkimiseen. Maailmanluokan koulutusohjelmat ja -tilat takaavat opiskelijoidemme ja tutkijoidemme kehityksen niin nyt kuin tulevaisuudessa.

KcS School of Innovation tarjoaa opiskelijoilleen monipuolisia koulutusohjelmia, joita voi suorittaa monimuoto-opiskelujen muodossa. Nämä pedagogisen semantiikan, etiikan ja didaktiikan mukaiset synergiset koulutuspoliittiset koulutusohjelmamme tarjoavat verkostoituvalle opiskelijalle monipuolisen mahdollisuuden suorittaa opintoja monikulttuurisessa ja poikkitieteellisessä virtuaalikampuksessa.

!! UUTTA !!: Hakuaika yliopistoon on alkanut, lue lisää hakusivuiltamme!

Rehtorin tervehdys

Ajat ovat muuttuneet sitten isoisän parhaiden vuosien. Nykyaikaisessa ja moniarvoisessa yhteiskunnassa ei ole enää mahdollista vain hakata halkoja tai kylvää viljaa ympäri vuoden. Nykyaikaisen ihmisen tulee olla koulutettu, dynaaminen ryhmätoimija, joka ei kaihda kansainvälisiä haasteita. Elinikäinen oppiminen ja opittujen asioiden soveltaminen ovat avainsanoja, jotka jokaisen tulee sisäistää. Mutta sisäistäminen ei riitä, vaan ne pitää myös tuntea ja implementoida käytäntöön.
[Lue loput...]

Tarjonta

Conitieteen maisteri (CTM)

Conitieteen maisteri on coninjärjestämisen yleistutkinto. Tutkinto antaa hyvät valmiudet mm. häiveteknologian käyttöön (nk. feidaus), rentoutumiseen (sluibaus) sekä tehtävien jakamiseen (delegoi muille, älä tee itse mitään) Koulutukseen sisältyy myös sähköpostin lähettämisen opiskelua sekä IRC-harjoituksia. Pidemmälle ehtineille on tarjolla myös valinnaisia draama- ja trollikursseja.

Conitieteen maisterin tutkinto sisältää myös henkilöstöjohtamisen opintoja mallia ”saatanan tunarit” sekä ns. alea jacta est -opin hahmottamista. Kenttäkursseina on naamapalmun kasvatuskurssi ja nk. päätyöpöydän (eng. headdesk) rakentamiskurssi.

Conitieteen maisterit toimivat usein coneissa johtoasemissa. Vierailevana luennoitsijana Jari Sarasvuo.

Conidramaturgian maisteri (CDM)

Conidramaturgian maisterin tutkinto on suunniteltu niille, jotka pyrkivät mahdollisimman suureen vuorovaikutukseen ympäröivän todellisuuden kanssa. Conidramaturgian opintoihin kuuluu mielipidekirjoitusten laadintaa, monologien pitämistä ja feikki-itkua ja valitusta. Tutkinto sisältää myös runsaasti ad hominem- ja non sequitur-koulukuntien retoriikan opintoja.

Conidramaturgian maisterin tutkinto sisältää myös käsitöitä kuten ns. viileän naamarin suunnittelun ja toteuksen. Valinnaisina kenttäkursseina ovat nk. foorumiliekitys (eng. flaming) sekä niin sanotut laivajuhlat (Eng. ”rocking the boat”).

Conidramaturgian maisterit ovat vaikutusvaltaisia yhteiskunnallisia toimijoita, joiden viiltävät näkökulmat tapahtumakentän viimeisiin liikehdintöihin ovat kansan huulilla.

Vierailevana luennoitsijana Jeesus ”Kansankiihottaja” Nasaretilainen.

Conilogian Maisteri (CLM)

Oletko aina miettinyt millaisia Conit ennen olivat? Oletko koskaan pohtinut miten nykyconeihin on päädytty? Oletko kiinnostunut Conin vaikutukseen sen kävijöihin, järjestäjiin ja kolmansiin osapuoliin? Jos vastauksesi on näihin kyllä, olet oikeassa paikassa. Conilogia on yleinen conitutkimuksen oppiaine. Conilogiassa tutkitaan conien vaikutusta järjestäjiin, kävijöihin sekä ulkopuolisiin tekijöihin. Samalla conilogia tutkii myös conien kehityssuuntaa ja historiaa.

Kurssivalikoimaan sisältyy muunmuassa Conitieteen historian opinnot, käytännön kurssi järjestyshäiriöiden vaikutuksesta conikävijöihin, järjestäjien kriisitilanteiden tutkimista sekä pusupiirien luomista.

Conilogian maistereista tulee tärkeä osa conien ongelmienratkaisuketjuun, ja he toimivat yleensä erityisasiantuntijoiden tehtävissä.

Conimarkkinoinnin Maisteri (CMM)

Oppiaineessa perehdytään conimarkkinoinnin saloihin. Opiskelijat pääsevät tutustumaan ensikädessä, kuinka conin markkinointi suunnitellaan ja toteutetaan. Tutkintoon sisältyy laajasti teoriaopintoja sekä projektiluontoisia kursseja.

Opiskelijat oppivat muun muassa sosiaalisen median perusteet, oikeanlaisen flyerin jakamistekniikan, videotuotantoa sekä myös irkkispämmäystä. Ohjelmaan sisältyy myös pakollisina opintoina Conitieteen maisteriopintojen henkilöstöopintoja, suuntautumisena päätyöpöytätiede.

Koulutusohjelmasta vastaa Prof. Parantainen.

Päsmäröintitieteen Maisteri (PTM)

Päsmäröintitieteen Maisteri on vaativimpia tutkintoja opistossamme, ja se sopii parhaiten 100% coninjärjestämiseen omistautuneille. Opiskelijoilta vaaditaan minimaalista conijärjestämisen ulkopuolelle keskittyvää toimintaa, vähäisiä sosiaalisia suhteita, kykyä valvoa pitkään ja selvitä niukalla ravinnolla.

Opinnot koostuvat hyvin pitkälti yksittäis- ja ryhmäprojekteista, joissa opetellaan esimerkiksi muuttamaan päivärytmi 72-tuntiseksi, ottamaan monta eri nakkia (mielellään eri tapahtumista), arvioimaan eri energiajuomien hinta/kofeiini-suhteita sekä väsymyksestä johtuvaa kärttyisyyden hallintaa. Ryhmäprojektien pääasiallinen tarkoitus on harjoittaa töiden delegoimista mahdollisimman paljon itselle. Koulutus on siis fyysisesti ja henkisesti hyvin raskasta ja painotammekin, että se sopii vain ja ainoastaan täysin conijärjestämiseen omistautuneille. Muistutuksena: seurustelu kielletty.

Conitalouden maisteri ($$$)

Nautitko hienojen suunnitelmien murskaamisesta? Ovatko "ei oo rahaa" yleisimmät sanasi? Siinä tapauksessa tämä tutkinto on juuri sinua varten!

Opinnot pitävät sisällään laskentatoimea, matematiikkaa ja muita tapoja saada muut uskomaan, että conilla ei ole rahaa edes kuulakärkikyniin. Valmistuttuasi toimit coninjärjestämisen etulinjassa torppaamassa jotakuinkin kaikkea, mikä liikkuu.

Conitalouden maisterin voi löytää valmistuttuaan vakuuttelemasta pääjärjestäjää, että pääsymaksu tulee vähintään kolminkertaistaa, ja narikasta on perittävä voittoa.

Conitalouden maisterin tutkintoon pääsyvaatimuksia on yksi: Kokoomuksen jäsenkirja.

Tutkimus

SIVU ON VIELÄ KESKEN. PAHOITTELUT

Hae

Ahdistaako conien tulevaisuus? Oletko vailla suuntaa elämässä?

Hae KcS School of Innovationiin opiskelemaan!

KcS School of Innovation tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri tiedekunnista, ja erilaisilta conijärjestämisen aloilta. KcS:n jokainen tiedekunta on vuonna 2010 saanut "Koulutuksen Huippuyksikkö"-maininnan EUAUAYU-lautakunnalta. Tiedekuntien taloudellinen luottoluokitus on myös AAAA-luokkaa. Oppilaitoksesta valmistuvat ovat monikulttuurisia ja -taitoisia ryhmätyöskentelijöitä, jotka ovat dynaamisia ja joustavia yksilöitä.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen aprillia@desucon.fi.

Rehtorin tervehdys

Ajat ovat muuttuneet sitten isoisän parhaiden vuosien. Nykyaikaisessa ja moniarvoisessa yhteiskunnassa ei ole enää mahdollista vain hakata halkoja tai kylvää viljaa ympäri vuoden. Nykyaikaisen ihmisen tulee olla koulutettu, dynaaminen ryhmätoimija, joka ei kaihda kansainvälisiä haasteita. Elinikäinen oppiminen ja opittujen asioiden soveltaminen ovat avainsanoja, jotka jokaisen tulee sisäistää. Mutta sisäistäminen ei riitä, vaan ne pitää myös tuntea ja implementoida käytäntöön.

Conittaminen ei ole lainkaan niin yksinkertaista kuin voisi luulla. Pusupiirit, Final Fantasy Fightit, räävittömyyksien huuteleminen cosplay-kisassa ja muut korkeakulttuurin ilmiöt ovat erottamattomia osia nykyconeissa. Näitä ymmärtääkseen ei pelkkä maalaisjärki riitä. Coniopistolaitos onkin ollut jo vuosia suomalaisen yhteiskunnan kulmakiviä.

KCS School of Innovation on nykyaikaisen conittajan opinahjo, jossa loistavista raaka-aineista jalostetaan timantteja indoktrinoimalla näihin uuden ajan dynaamisia energiavirtoja, yritteliäisyyttä, toimeliaisuutta, ryhmätyöskentelytaitoja ja itsenäistä puurtamista, moniarvoisia ratkaisumalleja kansainvälisesti todennetuilla DiibaDaaba- ja Harrison-Stetson -menetelmillä. KCS School of Innovationissa on myös kansainvälisesti palkittuja draama- ja trollauskursseja.

Sinulle, joka kaipaat näitä taitoja ja tahdot olla huomispäivän conittamisen kirkkainta kärkeä, hae KCS School of Innovationiin jo tänään!

Jussi Kari
Rehtori
KCS School of Innovation