Hall cosplay

Juuri sinä voit olla Hall Cosplay -kisaaja!

Hall Cosplay -kilpailuun ei ole mahdollista ilmoittautua ennakkoon, vaan kisaajat valitaan lauantaina aamu- ja puolenpäivän aikaan conipaikalla olevien pukuilijoiden joukosta. Valitsijahenkilöt kiertävät conipaikkaa pyytämässä kymmenen taidokkaasti toteutettua, kekseliästä ja upeaa pukua mukaan kilpailuun. Lähde pyydettäessä rohkeasti mukaan testaamaan, miltä kisaaminen tuntuu! Jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi päästä mukaan kilpailuun, kannattaa olla Metsähallissa kello 10-14 välisenä aikana lauantaina.

Kisaan valitut pukuilijat ohjataan ilmoittautumaan infopisteelle, jossa he saavat lisäohjeita. Kisaajat käyvät valokuvattavana ja ennakkotuomaroinnissa sunnuntai-iltapäivän aikana ja pääsevät näyttämään pukunsa yleisölle pääsalin lavalla EuroCosplay -karsinnan jälkeen. Mikäli hahmosi on harvinainen eikä siitä ole helppo löytää referenssikuvia, suosittelemme tallentamaan pari kuvaa esimerkiksi sähköpostiisi tai johonkin pilvipalveluun, jotta referenssikuva löytyy jos juuri sinut pyydetään mukaan kilpailuun.

Kisaan valittavien pukujen tulee olla suurimmaksi osaksi itse tehtyjä, lähdemaarajoitusta ei ole. Hahmon on oltava julkaistusta lähteestä, omia designeja tai hahmoja ei sallita.

Hall Cosplayssa varsinaisen musiikillisen cosplayesityksen tekeminen ei valitettavasti ole mahdollista, mutta jos haluat, voit valmistella aivan varmuudenkin vuoksi muutaman hahmolle tyypillisen poseerauksen. Jokaista kilpailijaa varten on lavallaoloaikaa noin 30 sekuntia. Kilpailun tulokset julkistetaan heti lavaosuuden päätyttyä!

 

Hall Cosplay -kisaajia Desucon 2014 Kuva: Konsta Väänänen

 

Tuomaristo

 

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kilpailusta, otathan yhteyttä cosplayvastaavaan cosplay@desucon.fi

Sangatsu manga
Fantasiapelit