Meidokahvila Yume no Mori

Tämän kesän Meidokahvila Yume no Morissa voitte tavata mitä ihmeellisimpiä taikametsän asukkaita, jotka ovat saapuneet Desuconiin tuomaan Teille rentouttavia kahvittelutuokioita! Yume no Mori on auki conin aikana lauantaina 11–21 ja sunnuntaina 11–16.
Meidokahvilan henkilökunta koulutuspäivänä
Meidokahvila Yume no Morin henkilökunta koulutuspäivänä.

Meidoprofiilit löydät alta.

Kahvilassa on useita aikoja varattavana niin lauantaille kuin suunnuntaillekin. Aikoja voi varata vasta conissa, infopisteen reunalla olevalta meidolta. Lauantaiaamuna kello 10.00 eteenpäin voi varata lauantain aikoja ja sunnuntaiaamuna samaan aikaan sunnuntain aikoja. Ajat jaetaan tulojärjestyksessä. Varauksen yhteydessä saat itsellesi varausinfon, jossa on tarkemmat ohjeet varausta koskien, sekä vinkkejä ja neuvoja meidokahvilakäyntiä varten. Huom! Varaus on neljälle (4) henkilölle, mikäli tulossa on isompi porukka, tulee varata kaksi samanaikaista slottia.

Jos varaat ajan, sinun ei tarvitse jonottaa varattuna aikana kahvilaan tullessasi: voit vain saapua paikalle. Kahvilan sisäänkäynnille kannattaa kuitenkin tulla viimeistään viisi minuuttia ennen oman varauksen alkua, sillä jos et varauksen alkamishetkellä ole paikalla, otetaan heti jonosta seuraava asiakas kahvilaan sisään ja näin menetät varauksesi. Jonotusajan venymisestä ei varauksetta olevien kuitenkaan kannata olla huolissaan, sillä kahvilassa on kymmenen pöytää, joista vain pari ovat kerrallaan ajanvaranneiden asiakkaiden käytössä. Varatun kahvilavierailun aikaraja on 45 min, tässä ajassa ehtii hyvin nauttia kahvia, syödä, pelata pelin ja rupatella meidon tai butlerin kanssa. Lisäksi ehdit vielä halutessasi ottamaan polaroid-kuvan (2 €, käteisellä) matkamuistoksi.

Ani

Nimi: Ani
Pituus: 182cm
Veriryhmä: AB
Lempiherkku: Suosittelen hedelmäcrepeä suklaakastikkeella!
Millainen metsän asukki olen: Neuvokas noita.

Minä olen: Taikaliemiin erikoistunut, en siis omista taikasauvaa. Taskujeni kätköistä löytyy kuitenkin rohtoja sekä lumoaviin muodonmuutoksiin että virtaa kaipaavan conittajan avuksi. Osan keitoksistani olen luonut omien innovatiivisten reseptieni pohjalta, joten niiden tehosta ja toimivuudesta voidaan kiistellä.

Minä pidän: Tähtien alla nukkumisesta ja maailman kiertämisestä, kuunnellen Shoji Meguron musiikkia. Saatan matkoillani sortua silittelemään söpöjä eläimiä.

Tehdään ruokataikoja yhdessä! (*•̀ᴗ•́*)و ̑̑


Faroni

Nimi: Faroni
Pituus: 178cm
Ikä: ei tarkkaa tietoa
Horoskooppi: Kauris
Lempijuoma: Faunien valmistama viini

Minä olen metsän haltiakuningas ja tehtäväni on suojella valtakunnan jokaista olentoa murheilta ja uhilta. 
Jo tuhat vuotta olen ollut metsän kuninkaana ja valtakuntani asukit ovat saaneet elää rauhassa ja harmoniassa, mutta hallitsijana olo on yksinäistä ja pitkän eliniän mukanaan tuoma pitkästyminen on alkanut piinaamaan minua.
Onnekseni kuulin että osa metsän asukkaista on päättänyt lähteä seikailuun Desuconiin. Kun olin tutustunut tähän tapahtumaan, sekä sen mystiseen conikansaan, päätin myös itse matkustaa teitä tapaamaan ja oppimaan lisää mielenkiintoisesta kulttuuristanne. Toivottavasti te saatte minua ahdistavan pitkästymisen hälvenemään ja mieleni jälleen kirkastumaan.

Odotan tapaamistanne arvon conikansalaiset.


Jerry

Nimi: Cherry Jerry ”Jerry”
Pituus: 170cm
Ikä: Tarpeeksi vanha
Horoskooppi: Leijona
Lempiherkku: Suklaa. Ja kirsikat. Kirsikat suklaalla. Suklaa kirsikoilla.
Millainen metsän asukki olen: Keiju

Hauska tutustua! Olen Jerry, makeanimelä keijukundi metsän kukkaloiston siimeksestä. Kujeilen ja jekutan aina kun on sellaiseen mahdollisuus, mutta keskityn myös mielelläni kuuntelemaan tarinoita metsän ulkopuolelta. 

Olen kuin harakka, sillä pidän kaikesta kimaltavasta - kuten idoleista ja Euroviisuista. Juttelen mieluusti myös supersankareista ja Taikaviitasta.

Kirsikoista riittää jaettavaksi kahdelle 🍒”


Kiipy

Nimi: Kiipy
Pituus: 176
Lempiherkku: sitruuna juustokakku
Veriryhmä: kultainen
Millainen metsän asukki olen: Pegasus

Olen tuulten lapsi ja luovuuden tuoja. Rakastan nuorten taiteilija sielujen seuraan etsiytymistä! Yleensä näitä tapaa kahviloissa ja kun metsän asukit puhuivat Desuconin kahvilasta päätin lähteä seuraan. Ehkä jollekin saisin pari siiveniskullista luovaa ilmavirtaa antaa ja nähdä kynien sauhun ispiraation iskusta. 

Herkuleen ratsu oli isoiso.. iso iso… no joku esi-isä. Häneltä olen perinytkin tuuhean harjani. Se kyllä tuppaa sojottamaan niin joka suuntaan että emo aina väitti minua sottaiseksi ja rasaviliksivarsaksi. Minusta tärkeimpiä asioita elämässä on luoda ja kokeilla uutta, ei niitä tehdessä voi olla aina niin tiptop. Kannustankin kaikkia joskus loikkaamaan tuntemattomaan harja hulmuten! Ehkä voimme yhdessä saavuttaa korkeimman runoratsun arvonimen!

"Usko hyviin myötä tuuliin niin ne uskovat sinuun."


Kise

Nimi: Kise
Ikä: 19
Pituus:158,5cm
Lempiherkku: Suklaakohokkaat ja vaniljajäätelö
Millainen metsän asukki olen: Utelias pullahiiri ᘛ⁐̤ᕐᐷ

Minä olen: Herkästi innostuva ja vilkas otus. Aina kun muiden taikametsän asukkien (tarkat!) silmät välttävät, tykkään maistella kahvilan herkkuja tai juosta pelaamaan rytmipelejä. Lempipeleihini kuuluvat sound voltex, chunithm sekä (pesukonepeli) maimai! Varsinkin niiden kautta musiikki on lähellä sydäntäni, ja olenkin aina valmis puhumaan kanssasi tovin aiheesta.

Koska kakkumaistiaisiani katsotaan vähän pahalla, leivon usein vapaa-ajalla omia mutusteltavia herkkuja. Niissä on yleensä liikaa syötävää yhdelle, mutta onneksi jaettuna ne maistuvat entistä paremmalta! 

"Aina on aikaa jälkiruualle! "


Kitkat

Nimi: Kitkat
Ikä: ?
Pituus: 170cm (tai 34 pikkusammakkoa päällekkäin)
Horoskooppi: Härkä
Lempiherkku: Täytekakku ja musta kahvi paljolla makeuttajalla!♡
Millainen metsän asukki olen: Vedenhenki

Minä olen energinen ja lapsenomaisen pirteä vedenhenki joka hallitsee omaa lampeaan metsän syrjäseuduilla. Vietän päiväni lampeni rannalla istumassa asioita miettien ja sammakoiden sekä kalojen kanssa uiden. Toivon, että ehdin tutustumaan kahvilassa mahdollisimman moneen uuteen tuttuun! ( ˊ̱˂˃ˋ̱ ) 

Minä pidän herkuttelusta, tanssimisesta, sammakoista, animen katselusta, juttelemisesta ihmisten kanssa, coneissa käymisestä ja myöhäisistä, pimeistä illoista. Kuuntelen mielelläni kun kerrot minulle lempiasioistasi tai vaikkapa conipäivästäsi, ja olen aina valmis puhumaan lempianimeistani ja -peleistäni vaikka tuntitolkulla! 

Toivon, että voin piristää conipäivääsi kuin pulahdus raikkaaseen lampiveteen!


Lia

Nimi: Lia
Pituus: 154cm 
Lempiherkut: Tuoreet mansikat ja matcha latte
Millainen metsän asukki olen: Helmipeura

Minä olen utelias ja puhelias bambineito, joka ei ole ikinä kokenut tai nähnyt maailmaa tarpeeksi! Innostun kaikesta kovin helposti, enkä osaa pysyä paikallani. Tykkään puhua lempiasioistani ja kuulla muiden omista, jutellaanhan niistä tai mistä ikinä haluat (ゝω・) 
Seikkailunhimosta ja puheliaisuudesta huolimatta olen kuitenkin säikky, joten ethän hiivi taakseni ja pelästytä minua! (; ´艸`)

Rakastan matkustelua tuntemattomaan, kahvitteluhetkiä ennen suurta seikkailua, piknikkejä, tuulessa hulmuavia kesämekkoja ja olkihattuja.
Lempianimeni ovat ikisuosikit FMA: Brotherhood, Clannad After Story sekä Kimi no Na wa. Länsimaiselta puolelta taasen The 100 on pitänyt hyvin otteessaan.

Life is such an exciting journey, so let's travel the world together!


LonLon

Nimi: LonLon
Ikä: Kysy, niin saatan kertoa~ 
Pituus: 167cm
Horoskooppi: Kukka
Lempiherkku: Kermainen mansikka -tee 🍵
Millainen metsän asukki olen: Kukkameido, ethän astu päälleni! (;゚д゚)/

Minä olen utelias kukkameido, joka on aina halukas kuuntelemaan ihmisten tarinoita (koska ne saavat minut kasvamaan!). Päivisin hoidan taikametsän muita kukkasia ja illaksi vetäydyn nautiskelemaan teetä. 

Minä pidän kukista. Lempipelejäni ovat Animal Crossing ja Stardew Valley, joista jälkimmäinen on erityisen kiva sen vuoksi, että siinä pääsee kasvattamaan kukkasia! 

Jokainen kukka kukkii ajallaan. ೭੧(❛▿❛✿)੭೨


Mai

Nimi: Jumalvuoren Mai
Ikä: 317
Pituus: 168cm
Lempiherkku: Neitsytveri
Veriryhmä: Riippuu henkilöstä, joka tuli viimeksi syödyksi
Millainen metsän asukki olen: Kuningatar vampyyri (tai ainakin tuleva sellainen). 

Minä olen mysteeri. Mysteeri on nimittäin se, miten Mai joutui näin iljettävään hommaan - alamaisten palvelijaksi. Kauas jäivät piirtäminen, anime ja viikatteen mestarointi. Toivottavasti tulet käymään 夢の森-kahvilassa, jotta Mai voi maksaa velkansa ja palata linnaansa. 

Minä pidän lolitamuodista, karaokesta ja söpöistä tytöistä. Arkipäivinäkin minut voi bongata mustissa röyhelöissä, mutta välillä cossaan normoa. Linnassani soi EDM ja ehkä joskus Yousei Teikoku. 

闇に飲まれよ!


Mini

Nimi: Mini
Veriryhmä: A
Pituus: 149.9 cm (jos korvia ei lasketa U。・ x ・。U)
Lempiherkut: vaniljapirtelö kirsikalla ja Milky-karkit ♡
Millainen metsän asukki olen: pieni ja pehmeä pupu 

Minä olen: ystävällinen, ihmisrakas ja vähän naiivi pupumeido! Hämmennyn helposti ja innostun vielä helpommin, mutta energisestä ulkokuoresta huolimatta osaan tarvittaessa ottaa myös rauhallisemmin (täällä taikametsässä se onnistuu hyvin esimerkiksi nukkumalla päiväunet pehmeällä sammalpeitteellä kukkien ympäröimänä).

Vaikka tykkään tosi paljon taikametsän eläimistä ja muista maagisista asukeista, haluaisin kovasti tutustua myös ihmisiin - joten tulethan tapaamaan minua kahvilaan ♡ ? 

Minä pidän: idolikeikoilla hyppimisestä, lukemisesta ja viileästä tuulenvireestä lämpiminä kesäpäivinä (*´꒳`*) Rakastan myös leipomista ja kuulisin mielelläni lempireseptisi!! 

My path might not lead to Wonderland but please follow this white rabbit along anyway!


Nana

Nimi: Nana
Pituus: keskikokoinen
Lempiherkku: Kiivi, vesimeloni ja paheenani pannacotta!
Millainen metsänasukki olen: äänekäs ja huomionkipeä papukaija

Minä olen: aina henkinen lapsi, sairaanpähee ja värikäs papsku! Elämä ei saa koskaan olla liian vakavaa, täytyy muistaa pitää hauskaa ja iloita, vaikka elämä ottaakin välillä koville. Toisinaan olen vaiti ja seuraan muiden otusten juttuja tarkasti sivusta, mutta erityisesti tuttujen seurassa saatan olla mahdoton papupatapapattaja, jolla on asiaa, ääntä ja virtaa vähän turhankin paljon. Olen valitettavasti lentokyvytön lintu, mutta sitäkin enemmän olen lennokas tanssija! 

Midä pidän: musiikista ja sen tahtiin tanssimisesta! Jos ympäriltäni puuttuu musiikki, tajuan usein lauleskelevani kaikenlaista ensin sitä huomaamattani. Saatan myös olla joskus ärsyttävä, kun en muista laulusta muuta kuin yhden lauseen, jota toistelen..

Tule kanssani papattamaan kakkusen ääreen 🍰!


Nimu

Nimi: Nimu
Pituus: 162 cm
Veriryhmä: O★
Lempiherkku: Kylmät kahvit ja jäätelöt!
Millainen metsän asukki olen: Tuiki tavallinen tyttö

Minä olen: eksynyt. Menin metsään poimimaan marjoja ja nyt en enää löydä kotiin. ;_; Mutta ei se mitään! Metsän olennot ovat pitäneet minusta hyvää huolta! 

Minä pidän: Kylmistä asioista ja kuumasta säästä. 

"Jos metsään haluat mennä nyt, sä takuulla yllätyt!"


Nini

Nimi: Nini
Pituus: 161 cm 
Veriryhmä: O
Lempiherkku: Amerikkalaiset pannukakut hunajasiirapilla.
Millainen metsän asukki olen: Pehmoinen nallekarhu.

Minä olen: Leikkisä, utelias ja hiukan kömpelö hassutassu, jonka lempiasioihin kuuluu herkkujen syöminen. Ruuan jälkeen olen usein uninen ja käperryn pesääni päiväunille, vähintään kerran päivässä! ʕ。-ω-ʔzzz

Minä pidän: Makeista marjoista, kukkaseppeleistä sekä tanssimisesta muiden metsän asukkien kanssa. 

Bear with my clumsiness, okay? ʕ´• ᴥ •`ʔ”

 

 


Reta

Nimi: Reta
Pituus: 161cm
Veriryhmä: O
Ikä: Arvaa, jollet tiedä. Ja muistakin veikata alikanttiin! >;)
Horoskooppi: kuorestaan kurkisteleva erakkorapu
Lempiherkku: kermavaahto tomusokerilla sekä raaka kakkutaikina !

Millainen metsän asukki olen:Unikehrääjä: 
Olen omituinen ötö, kehrääjäperhosta muistuttava hyönteinen, joka kehrää unia taikametsän asukeille. Hyviksille kauniita ja pahiksille painajaishoureita. Päiväsaikaan piileskelen kivien ja puiden koloissa sekä muiden varjoisien kätköjen suojissa. Viihdyn yleensä omissa oloissani muita otuksia ja ihmisiä tarkkaillen, mutta silloin tällöin rohkaistun minäkin tutkimaan maailmaa myös omaa kotikoloa kauempaa. 

Minä olen omintakeinen tupajääriäinen, joka viihtyy parhaiten kotosalla viiden kesyrottansa ja tenttikirjojensa parissa. Taidefilosofiset kysymykset ovat erikoisalaani. 
Kun tunnollisuudeltani ja pänttäämiseltäni raaskin, niin yritän ehtiä piirtämään, maalaamaan vesiväreillä tai muuten väkertämään jotakin luovaa. Rakastan neulahuovuttaa ja fimoilla etenkin pokémon-hahmoja! Älä anna filosofisten opusteni hämätä, olen oikeasti lapsenmielinen, mielikuvitusrikas, melko outo hömelöinen, joka tuskin koskaan nuupahtaa kirjankuivaksi tosikkoaikuiseksi. 

Minä pidän: Pokémoneista, Digimoneista, supersankarielokuvista, ötököistä, rotista, täytekakuista, japanin kielen opiskelusta, pänttäämisestä, selfieistä ja kaikista söpön omituisista asioista. 

Elämä ei ole oikeudenmukaista, mutta täytekakun voi aina jakaa kaikille tasan!


Rin

Nimi: Rin
Pituus: 169cm
Lempiherkku: Kinuski-Jäälatte
Ikä: ikuinen lapsi
Millainen metsän asukki olen: (ylienerginen) Kettu

Minä olen hyvin energinen. En tiedä yhtäkään asiaa, joka saisi minut lannistumaan, haluan löytää kaikesta aina jotain positiivista. Joskus minun on vaikea pysyä paikallani, sillä haluan päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja tutkimaan maailmaa. Tykkään puhua paljon, mutta avarran maailmaani mieluusti kuuntelemalla myös muiden näkemyksiä. Kaikessa siinä energian määrässä saatan olla hiukan huolimaton ja unohdella asioita. Ethän pahoita mieltäsi, mikäli en ensimmäisellä kerralla muistanut kaikkea?

Minä pidän ihmisistä (ja muista olennoista) ja heihin tutustumisesta. Uusien asioiden oppimisesta, leikkimisestä sekä seikkailuista. Historialliset seikkailut kiehtovat aina.

You can’t stop me! ε=┏(・ω・)┛


Ruri

Nimi: Ruri
Pituus: 178cm
Ikä: 116 vuotta
Lempiherkku: Kurkku, hunajameloni, chai latte ja laktoosittomat herkut! (。・ө・。)
Millainen metsän asukki olen: Kappa

Minä olen Taikametsän loputtoman pitkässä joessa asuva kappa! Vaikka minua jonkin sortin demoniksi nimitetään, niin lupaan kuitenkin olla hukuttamatta tai syömättä ketään. HEHE (◉Θ◉) Saatan kuitenkin olla vähän ilkikurinen, kun sille päälle satun. En kuitenkaan halua oikeasti pelästyttää ketään, sillä me kapat olemme myös kohteliaita, huomaavaisia ja fiksuja otuksia! Ainakin jos saamme kurkkua tai melonia.

Minä pidän todella paljon kurkusta! Se on herkkua! ♥Rakastan myös uimista lämpimissä järvi- tai jokivesissä ja kuunvalossa räpiköinti on aivan parasta! Animen puolella viimeisimpiä herkkuja ovat olleet mm. Aggretsuko, Pokémon Sun & Moon, Pop Team Epic ja JoJo. Pidän myös vähän oudoista tai verisistä videopeleistä.

Tule unohtumaan hetkeksi metsän syvyyksiin ja nauti tovistasi taian keskellä! ❤⃛ヾ(๑❛ ▿ ◠๑ )


Sako

Nimi: Sako
Pituus: 168cm
Horoskooppi: Rapu
Lempiherkku: Paahdetut mantelit.
Millainen metsän asukki olen: Karannut ja mahdollisesti eksynyt lammas.

Minä olen suuntavaistoton seikkailija ja ikuinen optimisti. Lampaana maailma on suuri ja vaarallinen paikka, mutta olen määrätietoinen ja haluan yrittää parhaani! Karkasin kotiseudultani ikäviä noitia pakoon ja vahingossa suuntasinkin heti ensimmäisestä risteyksestä väärään suuntaan. Pitkälle en päässyt suuressa seikkailussani, koska löysin taikametsän ja muut metsän asukit. Täällä on turvallista niin kauan kunnes noidat löytävät meidät täältä.

Minä pidän pehmeistä ja lämpimistä hyvänmielen animeista kuten Net-Juu no Susume, Kuragehime ja Shirokuma Cafe. Mielelläni juttelenkin animeista ja muusta ihanasta kanssasi.♡

"Sometimes you have to go halfway around the world to come full circle. (*´ω`*)"


Taha

Nimi: Taha
Ikä: ?
Pituus: 185cm
Lempiherkku: Liha
Millainen metsän asukki olen: Harmaa lohikäärme

Minä olen ylpeä ja tiedonjanoinen lohikäärme, joka harvoin viihtyy kuolevaisten seurassa. Tällä kertaa olen kuitenkin tehnyt poikkeuksen, sillä viimeisin tutkimukseni vaatii soluttautumista ja ihmisten seuraamista lähempää. Suojelen luolassani taikametsän arvokkaimpia esineitä ja aarteita, joita tykkään keräillä ajankulukseni.

Minä pidän tanssista ja sulavista liikkeistä, peleistä, erilaisista sarjoista, funk-musiikista sekä tietojenkäsittelytieteestä.

Jos on jotain mitä en tiedä, tulen sen varmasti oppimaan.


Tessa

Nimi: Tessa
Veriryhmä: Vesi
Ikä: ikuisuus
Lempiherkku: Tuoreet marjat ja hattara
Millainen metsän asukki olen: Luontoäiti

Minä olen rauhallinen elämästä nauttija, joka viettää päivänsä seuraten kasvien kukkimista ja eläinten temmeltämistä metsässä.

Minä pidän söpöistä eläimistä ja kauniista puutarhoista, sekä rauhallisista hetkistä syvän metsän keskellä. Nautin leppoisista juttutuokioista ja herkkujen maistelusta. Hauskat eläinvideot saavat minut aina hymyilemään.

Tervetuloa nauttimaan hetkestä Yume no Moriin! (◡ ‿ ◡ ✿)


Tonttu

Nimi: “Tonttu” Taikakummun Tipetipetiptap Uuu’uuu’uuu’uuu Hihhuliskieppuu Tomppa Tonttunen
Pituus: 178cm
Ikä: 1831 vuotta
Veriryhmä: Maanantai
Lempiherkku: Jäkälävaahdotettu köynnösmehu
Millainen metsän asukki olen: Tonttu

Minä olen: Tulin taikametsän reunalle idästä päin ja omin kätösini kaadoin puut ja kaivoin ylös kannot luodakseni ikioman maatilani. Hirveä homma oli saada tontti tehtyä. Mutta rentouteen ja elämän kunnioittamiseen taipuvainen taikametsä ei tykännyt siitä, että hutkin ja tuhosin häntä, ja hän kovin halusi itsensä takaisin. Viljassani kasvoi torahampaita ja taikaköynnökset kietoutuivat taloni ympärille. Aina sain kirveen kanssa niitä pois hutkia ja kun viljaakaan ei voinut syödä niin sammakoilla piti elää, joskin niissäkin oli sen verran taikaa, että pierin sateenkaaria. Aikanaan sitten kuolin ja minut haudattiin kumpuun tontille. Tai kuolin ja kuolin. Taikuus teki rihmastoa sieluuni ja minusta tuli tonttu. Jälkeläiseni sinnittelivät tontillani muutaman sukupolven, ja niistä tuli aina vaan kurjempaa porukkaa. Välillä yritin jeesiä niitä salaa ja joskus taas tein jäynää. Kerran kun minulle ei jätetty soppaa niin tukin niiden savupiipun kakalla. Aikanaan ne sitten jättivät maatilan ja lähtivät paremmille seuduille. Jäin yksin ja tonttini alkoi nopeasti kasvamaan umpeen. Metsän palattua alueelle taikametsän olentoja alkoi ilmestyä paikalle ja tein heti tuttavuutta. Oikein mukavaa porukkaa. Elämä metsässä oli leppoisaa ja minua ihmetytti miksi olin aiemmassa elämässäni halunnut tuhota jotain niin kaunista. Minusta tuli laupea ja aurinkoinen ja en tehnyt enää niin paljon jäyniä, mutta vähän hölmönä ja villinä pysyin ja tein kärrynpyöriä mättäällä laulaen runoja. Minut alettiinkin tuntea Taikakummun Tipetipetiptap Uuu’uuu’uuu’uuu Hihhuliskieppuu Tomppa Tonttusena, mutta yleensä minua kutsuttiin vaan Tontuksi.

Minä pidän: Keijujen näytelmistä. Etenkin yhdestä näytelmästä missä keijut menevät ruohonukkejen sisään jotka menevä isompien ruohonukkejen sisään ja joka kertoo pohjimmiltaan todellisuuden spiraaliluonteesta. Tykkään myös laulaa merkityksiä taikuuden virtauksiin sekä kuunnella muiden luomia maailmoja. Joskus myös ruokin hyvälle ystävälleni Jyrsijäisen Oravalle tammenterhoja ja juon karhunvatukkasimaa.

“Sen minkä Tonttunen runoilee, sen Tonttu todellisuuteen laulaa.”

 

 


Vimppu

Nimi: Vimppu
Pituus: 172cm
Horoskooppi: Skorpioni
Lempiherkku: Mansikkadaifuku 🍓❤
Millainen metsän asukki olen: Aluskasvillisuuden haltija

Minä olen eksentrinen taiteilijasielu, josta löytyy useampia kerroksia kuin osaat odottaakaan! Olen yhdistelmä jäkälää ja puolukanversoja, ja selviän hämärässäkin paikassa. Innostun kummallisina aikoina kummallisista asioista, ja innostuessani minulla riittää virtaa vaikka mihin. (Jälkeenpäin tarvitsen tosin piiiitkät unet! 😴)

Juuri nyt ihailen kaikkea keltaista, kaikkea retroa ja kaikkea monikerroksista. Pidän japanilaisesta musiikista, idolikeikoista, scifistä ja pehmoeläimistä. Fullmetal Alchemist ja Nana ovat ikisuosikkini mangan saralla, ja länkkäriviihteestä kovassa kulutuksessa tällä hetkellä ovat Greyn Anatomia sekä Sense8. 

Tulethan viettämään kanssani kahvihetkeä sammalmättäälle! ✨