Kira Kira Sweets Café

Tällä kertaa Desuconissa Teitä viihdyttävät karkkisen makeat meidot ja butlerit. Kira Kira Sweets Caféssa voit nauttia makeista (ja suolaisista) herkuista, pelata pelejä tai vaikkapa ottaa polaroid-kuvan muistoksi käynnistäsi. Meidot ja butlerit toivottavat Teidät tervetulleeksi kokemaan rentouttava herkutteluhetki ripauksella meidokahvilataikaa!

 

Desuconin Kahvila on avoinna lauantaina 11-21 ja sunnuntaina 11-16. (Viimeiset asiakkaat otetaan sisään viimeistään 30 min ennen sulkemisaikaa.)

Kahvilassa voi nauttia makeista ja suolaisista herkuista, sekä rupatella ja pelata pelejä yhdessä meidon tai butlerin kanssa. Lisäksi kahvilassa on mahdollista ottaa muistoksi polaroid-kuva meidon tai butlerin kanssa. Kuvia saa ottaa omalla kameralla pöydästä, ruuista ja muista elottomista esineistä, kuitenkin ihmisten ja muiden elollisten olentojen kuvaaminen on ehdottomasti kiellettyä kahvilassa. Jokaiselle kahvilakäynnille on varattu 45 minuuttia aikaa ja jokaiseen pöytään mahtuu 1-4 henkilöä. Mikäli joukkosi on suurempi, saatamme joutua jakamaan seurueesi useampaan erilliseen pöytään.