Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Desucon Frostbite 2023 taidekujalaiset

Desucon Frostbite 2023 taidekujalaiset löydät alla olevasta listasta. Tervetuloa vierailemaan taidekujalla!
You can find the artists of the Artists' Alley 2022 from the list below. We hope you visit our Alley! Welcome!


Aukioloajat / Opening hours:

Lauantai (Saturday): 10-18
Sunnuntai (Sunday): 10-16

 

Taidekujalla on kaksi kerrosta, tarkista siis missä kerroksessa suosikkisi sijaitsee!

The artists' Alley has two floors! Please check which floor your favourite is located!

 

Lauantain myyjät

Saturday's artists

 

lucinfernos (Pöytä 5, kerros 2.)

Moikka, lucinfernos / Ches täällä, ekaa kertaa Desuconissa kujailemassa! Teen taidetta lempifandomeistani, joihin tällä hetkellä kuuluvat rytmipelit kuten Project Sekai ja Love Live!, vocaloidit ja Genshin Impact. Valikoimastani löytyy tällä hetkellä suuri kirjo erilaisia printtejä, tarroja ja pinssejä/rintamerkkejä.Mukana on myös akryylisia avaimenperiä, jotka ovat tuorein tuotetyyppi valikoimassa. Tulevaisuudessatarkoituksena olisi lisätä mukaan myös muun muassa post-it-tarralappuja, akryylistandeja ja epoxy-rintaneuloja!

https://linktr.ee/lucinfernos 

 

Shanuraru (Pöytä 3, kerros 2.)

Pöydältäni löytyy tarroja ja printtejä, kaikki rakkaudella tehty ja printattu itse. Jos etsit värikästä ja söpöä animetaidetta seinillesi niin täältä sitä löytyy!

https://twitter.com/shanuraru 

 

Nokivaris (Pöytä 1, kerros 2.)

Digitaalista ja traditionaalista fanarttia anime ja mangasarjoista, sekä muuta hauskaa! mm. JJBA, Chainsawman ja Jujutsu Kaisen. Tuu ihmeessä kurkkaamaan :)

https://twitter.com/nokivaristwt 

 

Silveri (Pöytä 8, kerros 1.)

2019 alkunsa saanut anime enjoyer tulee valtaamaan taidekujan ensimmäistä kertaa! Silverin pääteemana on Touhou hahmot ja gachapelit. Tarjolla isoja printtejä ja ajankohtaisia meemejä.

https://www.instagram.com/silveritheweeb/ 

 

Ludovica / Haruempathy (Pöytä 4, kerros 1.)

I'm Harue, an italian illustrator and Twitch streamer living in Finland. At my booth you will find a lot of husbandos and waifus, mostly from Genshin Impact, Nier and other anime fandoms! You will find prints, keychains, pins and more! You're welcome to visit!

https://www.instagram.com/haruempathy/ 

 

Si3art (Pöytä 10, kerros 2.)

Hello! I'm an artist coming from Estonia, working mostly with traditional mediums like watercolors mixed with inks and markers. You can expect to see a lot of these paintings and drawings made into prints, stickers, pins and acrylic charms! I will also bring a selection of embroidered patches and tote bags, perhaps some t-shirts too. Come by the artist alley tables at the event to see what's available! ^^

https://www.instagram.com/si3art/ 

 

Nefaillu (Pöytä 6, kerros 2.)

Olen äärimmäisen Pokemon höperö joten siltä ei pöydälläni välty, mutta kaikkea muutakin jännää löytyy! Tykkään söpöilystä, mutta myös fanservicellä maustettu taide luonnistuu, joten variaatiota kyllä on. Tuotteina on kaikkea tarroista printteihin ja tyynyistä akryylistandeihin. Tervetuloa tutustumaan, nettisivuiltani saa maistiaisia!

https://linktr.ee/nefaillu 

 

Kaninchenbau (Pöytä 2, kerros 2.)

Pieni gootti jonka työt eivät ole yhtä goottisia. Tykkään töherrellä söpömpiä aiheita ja suloisia otuksia, joita löytyy printeissä, avaimenperissä, tarroissa ja muissa tuotteissa. Suurin osa originaali tuotantoa, mutta sieltä välistä saattaa löytyä muutamat fanartit (mm. Digimon, Sailor Moon).

An itty bitty goth whose art isn't very goth. I like to draw cutesy lil things, turning them into prints, keychains, stickers and whatnot. Most of my work is original content, but you might be able to find some fanart pieces (of Digimon, Sailor Moon and maybe some other things) hidden amongst the other stuff.

https://ko-fi.com/kaninchenbau/shop 

 

Kuneruru & Luminsia (Pöytä 7, kerros 1.)

Hei! Tuotteisiimme kuuluu kaunis kaarti printtejä sekä kaikenlaista pientä ja miellyttävää, mm. charmeja, pinssejä ja tarroja. Lämpimästi tervetuloa!

Kuneruru: https://twitter.com/kuneruru 

Luminsia: https://luminsia.tumblr.com/ 

 

Leorppa (Pöytä 5, kerros 1.)

Helou! Olen tamperelainen kuvittaja ja kuvataiteilija, jota inspiroi luonto, eläimet, söpöys ja erilaiset sarjat. Minut tunnistetaan parhaiten fantasia ja quuer teemaisen nettisarjakuva '' Taival sun luo'' tekijänä. Rakastan paljon katsoa erilaisia sarjoja ja tällä hetkellä olen innostunut taas pokemoneista, neon genesis evangelionista ja monesta muusta! Mecha-teemat, quuer -teemat sekä kawaii kulttuurin inspiroi ja näitä kaikkia tulee myös näkymään pöydälläni! Löytyy siis sekä fanarttia että originaali taidetta! Valmistan ja myyn erilaisia pieniä fimo  magneetteja, custom -pehmoleluja, paperituotteita kuten postikortteja, printtejä ja tarroja. Lisäksi teen myös koruja ja charmeja.

Taival sun luo l Webtoon

 

Memokuart (Pöytä 1, kerros 1.)

Purpur~ Memokuart tässä hei! Tuotevalikoimaani kuuluu mm. vinyyli tarroja, tarra-arkkeja, avaimenperiä, magneetteja, pinssejä, korvakoruja ja erilaisia käsitöitä omilla kuoseillani: mm. pussukoita, kukkaroita ja omamoreja, eli onnenamuletteja! Tuotteiden teemat pyörivät söpöjen kissojen lisäksi vahvasti japanin ympärillä kettumaskeista onnenkissoihin. Löydät pöydältäni myös orginaalin taiteen lisäksi vähän fanarttia mm. eri anime, manga ja peli-sarjoista. Pride-teemaisia tuotteita unohtamatta. Nähdään frostissa! :3c

https://www.instagram.com/memokuart 

 

Endrae (Pöytä 10, kerros 1.)

Taidevalikoimani koostuu pitkälti faniprinteistä; pelit, sarjat jne, mutta mukana myös originaaleja pääasiassa kauhuteemaisia kuvituksia. Tämän lisäksi myös pieniä käyttötavaroita: tarroja, charmeja, pinssejä, ‘polaroideja’, sekä kirjanmerkkejä.

https://twitter.com/endraeART 

 

Reshi (Pöytä 7, kerros 2.)

Reshin pöydältä löytyy todella paljon kaikkea värikästä ja söpöä anime fanmerchia, jos erityisesti Tokyo Revengers kiinnostaa kannattaa tulla moikkaamaan ja kiljumaan (niin ettei muut häiriinny heh) <3<3

https://reshww.carrd.co/ 

 

Cidate (Pöytä 9, kerros 2.)

Genshin Impact, Fire Emblem ja Identity V! Nämä sarjat täyttävät pöytääni enimmäkseen tänä vuonna printtien, tarrojen sekä söpöjen charmien muodossa, mutta seasta löytyy myös Metal Gear Rising, League of Legends herkkuja, sekä muita yksittäisiä teoksia lukuisista eri sarjoista! Tule pyörähtämään pöydälläni moikkaamassa, ihmettelemässä ja löytämässä mukavia yllätyksiä!

https://twitter.com/cidateart 

 

NAO MIU Design (Pöytä 4, kerros 2.)

Pöydältäni löydät erilaisia koruja ja asusteita moneen makuun. Tervetuloa💖

https://naomiu.storenvy.com/ 

 

Aleksi Remes (Pöytä 6, kerros 1.)

Olen kuvataiteilija ja freelance-kuvittaja, joka työskentelee unenomaisten fantasia-aiheiden parissa. Toteutan teoksiani sekä perinteisesti öljymaalaten että digitaalisesti, usein myös yhdistäen molempia tekniikoita. Pöydälläni myyn erikokoisia printtejä originaaliaiheisista maalauksistani sekä muun muassa Final Fantasy- ja Castlevania-pelisarjojen fanitaiteestani.

https://twitter.com/AleksiRemesArt 

 

Saida (Pöytä 3, kerros 1.)

Moikka! Olen Saida, piirtelijä saaristosta. Pöydältäni löytyy sekalaisesti sekä fanarttia että originaalia tuotosta. Tuotevalikoimassa on mm. tarroja, printtejä, charmeja ja pinssejä

https://instagram.com/scrubster_ 

 

Mustekukka (Pöytä 9, kerros 1.)

Myyn pöydälläni perinteisellä japanilaisella tsumami zaiku - tekniikalla valmistettuista kukista tehtyjä koristeita. Valmiista tuotteista löytyy mm. erilaisia hiuskoruja, joista löytyy kiinnitykseltään sopivia koristeita niin pitkiin kuin lyhyempiinkin hiuksiin. Pöydältä löytyy myös erilaisia kukista tehtyjä koruja, kuten korvakoruja, sekä avaimenperiä ja laukkuihin kiinnitettäviä koristeitä.

https://www.instagram.com/mustekukka/ 

 

Ilona / Qpeura (Pöytä 8, kerros 2.)

Moi! Pöydältäni löytyy mm. printtejä, charmeja, pussukoita, muistikirjoja, phonegrippejä ja standeja eri sarjoista ja originaalina kuvituksena. Edustettuina eri peleistä ja sarjoista pöydältäni löytyy mm. Genshin, FFXIV, Kingdom hearts, Jojo, Chainsawman, Witch hat atelier ja muuta! Tervetuloa tarkastelemaan valikoimaa tai muuten vaan moikkaamaan!

https://twitter.com/qpeura 

 

St4rfighter (Pöytä 2, kerros 1.)

St4rfighter is here to fill all your pink-and-cute-stuff needs! Here you will find embroidered patches, keychains and enamel pins of various fandoms from eastern to western, as well as some cool original stuff!

https://www.instagram.com/st4rfighter/ 

 

Sunnuntain myyjät

Sunday's artists

Legaldumpling & Maramoisel (Pöytä 6, kerros 1.)

Moro! Nimet on Rin ja Mara, ollaan digitaalisia taiteilijoita ja visualan opiskelijoita pääkaupunkiseudulta! Pöydältämme löytyy kimara värikästä fanartpohjaista settiä. Myyntiin on tulossa esimerkiksi tarroja, kortteja, monenkokoisia printtejä ja pinssejä suosikkipeleistämme ja -animeistamme inspiroituneena! Dominoivina influensseina mainittakoon esimerkiksi Genshin Impact, jonka hahmot vilistävät taiteessamme tiheästi! Pöydästämme löytyy taatusti myös iloisia ylläreitä vähän nichemmillekkin kiinnostuksenkohteille ;)

https://marajarin.carrd.co/ 

 

Tenkain (Pöytä 4, kerros 1.)

Hei, olen taiteilija Oulusta ja teen animanga sekä gacha aiheista digitaidetta. Pöydältäni löytyy esim. Chainsaw man sekä Genshin Impact aiheisia tuotteita.

https://twitter.com/tenkainu 

 

Altvmn & estersunnday (Pöytä 5, kerros 2.)

Moi! Olemme kaksi 19-vuotiasta  taiteilijaa Tampereelta ja pöydältämme löytyy anime/manga- ja peliaiheista fanitavaraa. Teemme muunmuassa printtejä, pinssejä, tarroja, avaimenperiä ja myös kirjanmerkkejä. Aihepiireihimme kuuluvat  Genshin Impact, Heaven Official’s Blessing, Jujutsu Kaisen, Chainsaw Man, Jojo's Bizarre Adventure ja monia muita!

https://www.instagram.com/altvmn/ 

 

Jessuskristus (Pöytä 7, kerros 2.)

Moi! Olen Jesse, ja myyn erilaisia printtejä ja tarroja erinäisistä sarjoista ja peleistä. Tervetuloa moikkaamaan ja ostoksille!

https://www.instagram.com/jessuskristus/ 

 

Aivomata &  vvisti (Pöytä 9, kerros 1.)

Jos en piirrä, pelaan. Pöydältä löytyy printtejä ja tarroja. Fandomeihin kuulu, Arcane, FFXIV, Monster Hunter, Dorohedoro.

https://twitter.com/Aivomata_png 

 

Gogomi & Bestib (Pöytä 6, kerros 2.)

We are Gogomi and Betsib! Gogomi is coming back again from the UK and partnering with Betsib to sell more unique keychains, stationary, pins, prints and other fantasy inspired items. Please look forward to it!

https://gomimushi.carrd.co/ 

 

Tiitcha (Pöytä 7, kerros 1.)

Moikka! Olen Tiitcha, positiivinen piipertäjä etelästä ja se positiivisuus näkyy myös taiteessani. Tuotteisiini kuuluvat mm. printit, pinssit, tarrat, charmit (akryyliset avaimenperät) sekä huovutetut pyöreät pöllöt ja -ketut. Teemoina niin originaalia kuin fanitaidettakin. Tervetuloa töllölle, siis tutkimaan valikoimaa!

https://www.instagram.com/tiitchadraws 

 

Velhox (Pöytä 4, kerros 2.)

Tulet löytämään minut sunnuntaina taidekujalta, jossa myyn taideprinttejä, tarroja, pinssejä ja muuta fandom-kivaa. Hyvää Desuconia kaikille, otetaan tästä viikonlopusta kaikki ilo irti! (*´▽`*)

https://www.instagram.com/velhox_/ 

 

From_scr4tch & norapiirsi (Pöytä 1, kerros 1.)

From_scr4tch

Hei olen Ville!
Taion pikaliimalla yhteen liimatuilla sormillani roskista ynnämuusta käteen sattuvasta jotain uutta.
Pöydältäni löytyy roskasta luotuja miniatyyrejä, pienoismalleja ja dioraamoja, jotka liikkuvat fantasian ja scifin rajamailla.
Kuivuneesta maalipurkista saattaa muodostua seikkailijat syövä mimic, pullonkorkeista Tatoiinen aavikoilla seikkaileva robotti tai vanhasta kurkkupastilli rasiasta avaruusalus.

https://www.instagram.com/from_scr4tch/

norapiirsi

Heippa! Olen Nora, kuvittaja ja kujailija, joka innostuu milloin mistäkin uudesta. Tästä johtuen pöydältäni voi löytyä charmien, printtien ja tarrojen lisäksi esimerkiksi pieniä figuureja, käsintehtyjä pinssejä tai vaikka miniryijyjä! Tuotoksissani seikkailen söpön ja outouden välimaastossa, mutta viihdyn myös synkempien fantasia-aiheiden parissa. Fanarttia löytyy mm liittyen sarjoihin Natsume's book of friends, Beastars, Toilet bound Hanako-kun ja Arcane.

https://www.instagram.com/norapiirsi/ 

 

Sokerikko (Pöytä 1, kerros 2.)

Sokerikko-pöydässä taidetta myyvät Pulla ja Shady. Originaalitaiteen lisäksi myymme fanitaidetta mm. seuraavista sarjoista: Pokémon, Digimon, Genshin Impact, Animal Crossing, Sailor Moon ja muut ysärinostalgiasuosikit. Pöydästämme löydät ainakin printtejä, tarroja ja pinssejä.

https://soymilkoc.tumblr.com/ 

 

Philonob (Pöytä 10, kerros 1.)

Moikka! Olen Philo ja pöydältäni löytyy vähän kaikkea laidasta laitaan aina makaaberista originaalista artista vähän kaikenlaiseen fanimerchiin! Tämänhetkiset aivomadot ovat lähinnä Final Fantasy XIV, Jojo's Bizarre Adventure, Chainsawman ja Monster Hunter, ja voin taata että vähintään noista tulee löytymään niin printtejä, tarroja, charmeja ja ehkä pari Jojo Standiakin ;3c Tervetuloa katsomaan, ken tietää jos jotain saattaa tarttua mukaankin!

https://twitter.com/Philonob 

 

Late & Kurre (Pöytä 8, kerros 1.)

Värikästä fanitaidetta ja originaaleja töitä. Tervetuloa moikkaamaan!

https://lahteh.tumblr.com/ 

 

Malvien (Pöytä 2, kerros 1.)

Myyn hauskoja ja hyödyllisiä käsitöitä, kuten kasseja, pussukoita, pinssejä ja magneetteja, jotka on valmistettu söpöistä japanilaisista ja korealaisista puuvillaprinttikankaista. Pöydältäni löydät myös perinteisellä japanilaisella tsumami zaiku -tekniikalla toteutettuja asusteita ja pikkukoristeita.

https://www.instagram.com/madebymalvien/ 

 

Carmeval (Pöytä 9, kerros 2.)

Moikka! Oon peliartisti Helsingistä ja mun pöydält löytyy pääosin fanitaide-tuotteita. Edustettuna mm. Cyberpunk Edgerunners, Arcane, Hades, Genshin Impact ja Promare. Tuu ihmees kurkkaa ja moikkaa! c:

https://www.instagram.com/carmevalll/ 

 

Mind Of Wind (Pöytä 3, kerros 1.)

Hei! Olen Tuulia, paremmin tunnettu nimellä "Mind of  Wind". Olen Digitaalinen Artisti jonka aihe alueisiin kuuluu paljon fantasia hahmoja, demoneita sekä fanarttia peleistä ja  animesta. Pöydältäni löytyy kaikkea taide printeistä avaimenperiin. Tulethan moikkaamaan!

https://www.instagram.com/mind.of.wind/ 

 

Ella & Tundra (Pöytä 5, kerros 1.)

ella:
Myyn printtejä, tarroja, charmeja, magneetteja ja paitoja (rajoitettu määrä). Tarjonnasta suurin osa on omia hahmoja, mutta mukana on myös fanitaidetta omista suosikkianimesarjoista kuten Serial Experiments Lain ja Madoka.

tundra: 
Moi oon Tundra ja tykkään kissoist ja söpöistä jutuista ylipäänsä. Olisin halunnu pienenä leikkiä poneilla mut en saanu ja ärsyttää. Oon valokuvaaja, nykyään pääosin digitaaligrafiikkaan jumittunut artisti ja aika kiva – ainakin mun siskon mukaan..... Myyn tarroja (ja kerron kuulemma tosi hyviä iltasatuja myös mutta ne ei oo myynnissä).

https://www.instagram.com/_esche_/ 

 

FeelinJellyArts (Pöytä 8, kerros 2.)

Sytytkö animen sankaritarinoista? Fanitaidetta kaikista suosikkisarjoista, mm. My Hero Academia, Demon Slayer, Jujutsu Kaisen, Tokyo Revengers, Haikyuu ja Free. Pöydältäni löytyvät perinteiset taidekujatuotteet, pinssit ja charmit, mutta myös erikoisempia juttuja, kuten tyynyjä, kasseja ja penaaleja.

https://linktr.ee/Feelingjellyarts 

 

Koomalaama & Sudenhuuto (Pöytä 2, kerros 2.)

Koomalaama ja Sudenhuuto löytyvät saman pöydän takaa Desuconissa! Perinteisten tarrojen ja avaimenperien lisäksi pöydältämme löytyy esimerkiksi puisia magneetteja, washi-teippiä, puupinssejä ja avainnauhoja. Lukuisten fandomien (Okami, Miku Hatsune, Ghibli, Golden Kamuy, Genshin Impact...) lisäksi edustettuna ovat esimerkiksi söpöt eläinhahmot, fantasia ja pelit. Desu!

https://linktr.ee/koomalaama 

 

Nyyra & Kiia Kostet (Pöytä 3, kerros 2.)

Moikka! Pöydän takaa löydät kaksi kaverusta, jotka bondas animaatiosarjojen ja taiteen kautta. Meidän pöydästä löydät kaikkea siistien demoneiden, kissojen ja fanartin väliltä. Tiedossa on mm. tarroja, kortteja ja printtejä. Löydät varmasti jotain sulle mieluista!

Löydät meidät instagramista @nyyran & @kiiakostet :)

 

Gaikotsukiri (Pöytä 10, kerros 2.)

Yahhoo, olen jiji! Piirrän työkseni BL-kontenttia ja pöydältäni tulee löytymään fanitaidetta lähinnä Genshin Impactista, tuttujen hiirimattojen sekä zhongdomien lisäksi ehkä myös ensimmäinen printattu doujinshini on joukossa...

https://twitter.com/gaikotsukiri