Meidokahvila

Talvi on tulossa ja vuosi vaihtumassa pupujen vuoteen, jonka johdosta Desucon Frostbiten meidot ja butlerit muuttuivatkin talvisiksi pupuiksi!

Hae Desucon Frostbite 2023 meidoksi tai butleriksi muun työvoimahaun yhteydessä. Lisätietoja täällä.

Ulkona voi olla kylmä ja tassuja paleltaa, mutta Kahvilan pupumeidojen ja -butlerien lämpimät sydämet lämmittävät lumisissakin maisemissa. Desucon Frostbiten talven ihmemaan pupumeidot ja -butlerit toivottavat Teidät tervetulleeksi kokemaan rentouttava herkutteluhetki ripauksella meidokahvilataikaa!

 

Yleistä

Kahvilassa voi nauttia makeista ja suolaisista herkuista, sekä rupatella ja pelata pelejä yhdessä meidon tai butlerin kanssa. Lisäksi kahvilassa on mahdollista ottaa muistoksi polaroid-kuva meidon tai butlerin kanssa. Kuvia saa ottaa omalla kameralla pöydästä, ruuista ja muista elottomista esineistä, mutta ihmisten ja muiden elollisten olentojen kuvaaminen on ehdottomasti kiellettyä kahvilassa.

 

Sijainti

Löydät meidokahvilan Piano Paviljongista, Vesijärven rannasta, Sibeliustalon vierestä. Mikäli eksyt meidokahvilan aiempaan sijaintiin, näet Pianon katsomalla ulos Lastun ikkunasta. Pääset helpoiten lauantaina ja sunnuntaina Sibeliustalolta Pianoon kulkemalla Lastun terassille johtavasta ovesta ulos, sitten oikealla olevaa ramppia alas ja suuntaamalla siitä vasemmalle kohti Vesijärveä, jolloin Piano Paviljonki näkyy edessäsi.