Joskus on tilanteita, joissa pelkkä luovuus ei riitä. KCS Consulting Servicesillä on takanaan vankka asiantuntemus ja kokemus markkinointi­strategioiden luonnissa asiakassegmenteillemme.

KCS Consulting Services on nuorekas, kaavoihin kangistumaton ja jatkuvasti itseään uudistava globaalin markkinatalouden sulavaliikkeinen toimija. Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, dynaamisuus ja erityisesti omaperäisyys.
Koska keskeisen markkina­segmenttimme viihtyvyys on business-strategiamme onnistumisen kulmakiviä, olemme kiinnittäneet siihen ydinliike­toiminnoissamme erityisen paljon huomiota.

Tarjoamme myös muille organisaatioille konsultaatiopalveluita. Asiantuntijamme auttavat mielellään organisaatiotanne kehittämis­strategianne hiomisessa vastaamaan juuri Teidän tarpeitanne.

Kuluttajatutkimukset1 ovat osoittaneet, että KCS Consulting Servicesin käyttämä holistinen lähestymistapamme yhdistettynä Spearhead-ideologiaan tuottaa huomattavasti tehokkaampia tuloksia kuin resursseja tuhlaava synergiaetujen etsintä.

Tahdotko moninkertaistaa asiakkaidesi tyytyväisyyden muiden mennessä konkurssiin? Kysy lisää!

Jussi Kari
Chairman of the Board