Kesäkilpailu alkaa!

Kirjoittanut
maxx

DesuCastin kesäkilpailu pyörähtää käyntiin! Aurinko alkaa vihdoinkin paistaa kunnolla ja helteet lähestyvät, joten kilpailun aihekin on varsin kesäinen. Ennen kuin karkaat rannalle vilvoittelemaan, piirrä meille kuva aiheella "rantajakso" ja lähetä se sähköpostitse osoitteeseen maxx@desucon.fi niin olet mukana kilpailussa. Voit lähettää useammankin kuvan jos haluat! Kuva voi olla käsin piirretystä skannattu tai kokonaan koneella tehty, tyyli on vapaa. Samaten aihepiiriä saa rajata haluamallaan tavalla, joten sekä rantapallo että komea poika uimahousuissa lasketaan!

DesuCastin juontajista koostuva tuomaristo valitsee kolme parasta kuvaa, jotka palkitaan seuraavanlaisesti:

1. Eden of the East DVD-boksi

2. Desucon Frostbite -ranneke

3. Frostbite-kangaskassi

 

Kuvia voi lähettää 21.7. kello 23:59. asti. Voittajat julkistetaan 22.7. pidettävässä DesuCastissa.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!