Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Hall cosplay

Juuri sinä voit olla Hall Cosplay -kisaaja!

Hall Cosplay -kilpailu on muuttunut, nyt voit käydä itse ilmoittautumassa infopisteellä kello 11.00 alkaen lauantaina kisaan mukaan! Paikkoja tarjolla vain rajattu määrä. Kisaajat saavat infopisteellä ilmoittautuessa ohjeet päivän etenemisestä sekä aikataulut.

Kisaajat käyvät valokuvattavana ja ennakkotuomaroinnissa lauantai-iltapäivän aikana ja pääsevät näyttämään pukunsa yleisölle pääsalin lavalla EuroCosplay -karsinnan jälkeen. Mikäli hahmosi on harvinainen eikä siitä ole helppo löytää referenssikuvia, suosittelemme tallentamaan pari kuvaa esimerkiksi sähköpostiisi tai johonkin pilvipalveluun, jotta referenssikuva löytyy jos juuri sinut pyydetään mukaan kilpailuun.

Kisaan valittavien pukujen tulee olla suurimmaksi osaksi itse tehtyjä, lähdemaarajoitusta ei ole. Hahmon on oltava julkaistusta lähteestä, omia designeja tai hahmoja ei sallita. Kisaan ei myös voi osallistua, jos on aikaisemmin jo voittanut tai sijoittunut missään cosplaykilpailuissa.

Hall Cosplayssa varsinaisen musiikillisen cosplayesityksen tekeminen ei valitettavasti ole mahdollista, mutta jos haluat, voit valmistella aivan varmuudenkin vuoksi muutaman hahmolle tyypillisen poseerauksen. Jokaista kilpailijaa varten on lavallaoloaikaa noin 30 sekuntia. Kilpailun tulokset julkistetaan heti lavaosuuden päätyttyä!

 

Hall Cosplay -kisaajia Desucon 2014 Kuva: Konsta Väänänen

 

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kilpailusta, otathan yhteyttä cosplayvastaavaan cosplay@desucon.fi