Kira Kira Sakura Café

Meido- ja butlerhaku on nyt avoinna! Lisätietoa hausta löydät täältä.

Kira Kira Sakura Caféssa meidot ja butlerit ovatkin ihmisiksi muuttuneita kukkia! Näitä kukkia hoidettiin niin hyvin, että ne halusivat antaa jotain takaisin myös ihmiskunnalle. Mystisillä kasvien taikavoimilla ja periksiantamattomalla tahdolla kukat muuttuivat ihmisiksi ja perustivat Kira Kira Sakura Cafén jotta voisivat vastapalvelukseksi hyvästä hoivasta tuoda iloa Teille.

Kira Kira Sakura Café on avoinna lauantaina 11-21 ja sunnuntaina 11-16. (Viimeiset asiakkaat otetaan sisään viimeistään 30 min ennen sulkemisaikaa.) Kahvilan sisäänkäynti löytyy Ravintola Lastun portailta, josta Teidät ohjataan meidon tai butlerin opastuksella pöytään.

Kira Kira Sakura Caféssa on mahdollista nauttia makeista ja suolaisista herkuista, sekä rupatella ja pelata pelejä yhdessä meidon tai butlerin kanssa. Lisäksi kahvilassa on mahdollista ottaa muistoksi polaroid-kuva (2€, käteisellä)! Muu kuvaaminen kahvilassa on kuitenkin kiellettyä.

Ajanvarauksia on mahdollista tehdä jälleen infopisteellä: lauantaina klo 10 voi varata lauantain aikoja ja sunnuntaina klo 10 sunnuntain aikoja. Huomaathan että varausaikoja on rajallisesti, ne jaetaan tulojärjestyksessä, varauksen kesto on 45 min ja se on 1-4 henkilölle. Mikäli tulossa on isompi porukka, varaathan useamman pöydän.

Jos et ehdi varata omaa aikaasi, ei huolta! Kahvilaan on mahdollista päästä myös jonottamalla.