Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Kira Kira Sakura Café

Kira Kira Sakura Caféssa onkin tällä kertaa meidoiksi ja butleriksi muuttuneita kukkia! Näitä kukkia hoidettiin niin hyvin, että ne halusivat antaa jotain takaisin myös ihmiskunnalle. Mystisillä kasvien taikavoimilla ja periksiantamattomalla tahdolla kukat muuntautuivat ja perustivat Kira Kira Sakura Cafén jotta voisivat vastapalvelukseksi hyvästä hoivasta tuoda iloa Teille.

Kira Kira Sakura Café on avoinna lauantaina 11-21 ja sunnuntaina 11-16. (Viimeiset asiakkaat otetaan sisään viimeistään 30 min ennen sulkemisaikaa.) Kahvilan sisäänkäynti löytyy Ravintola Lastun portailta, josta Teidät ohjataan meidon tai butlerin opastuksella pöytään.

Kira Kira Sakura Caféssa on mahdollista nauttia makeista ja suolaisista herkuista, sekä rupatella ja pelata pelejä yhdessä meidon tai butlerin kanssa. Lisäksi kahvilassa on mahdollista ottaa muistoksi polaroid-kuva (2€, käteisellä). Muu kuvaaminen kahvilassa on kuitenkin kiellettyä.

Ajanvarauksia on mahdollista tehdä jälleen infopisteellä: lauantaina klo 10 voi varata lauantain aikoja ja sunnuntaina klo 10 sunnuntain aikoja. Huomaathan että varausaikoja on rajallisesti, ne jaetaan tulojärjestyksessä, varauksen kesto on 45 min ja se on 1-4 henkilölle. Mikäli tulossa on isompi porukka, varaathan useamman pöydän.

Jos et ehdi varata omaa aikaasi, ei huolta! Kahvilaan on mahdollista päästä myös jonottamalla.

 

Lyna

Nimi: Lyna (lavandārius / lavandula angustifolia)
Pituus: 17cm
Horoskooppi: Taurus

Minä olen pitkä, kolmatta kesää kasvava tähkälaventeli ! Minulla uskotaan olevan antiseptisiä ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa parantamaan esim. pieniä palovammoja ja ötököiden pistoksia. Autan kasvikavereitani hoivaamalla ja parantamalla vaivansa ! (੭•̀ω•́)੭̸*✩⁺˚

Edustan: hienostuneisuutta, armoa ja eleganssia. Laventeleilla on pyhä paikka luonnossa, ja minun violetit kukat pidetään usein kaikkein herkimpänä ja arvokkaimpana ٩(^ᴗ^)۶

Pidän hirmuisesti: Maaperästä joka koostuu mineraaleista, lämpimistä kesäpäivistä, ja kasvien yhdessäolosta. Kerrothan minulle missä sinä olet nähnyt aurinkoa? Keskustelen mielelläni kaukaisista aurinkomatkoista ^ω^

ღ Jokainen kohtaaminen on kuin käsin poimittu laventeli - Arvokas ja kaunis ! ღ


Kise

Nimi: Kise (Prunus serrulata)
Pituus: 158,5cm
Horoskooppi: Skorpioni
Veriryhmä: 🌸+

Minä olen kiireetön, elämää kunnioittava kirsikankukka. Kukin vain pienen ohikiitävän hetken, mutta vietän sen mieluusti juuri teidän seurassanne kahvilassa! Rakastan keskustelemista varsinkin uusien tuttavuuksien kanssa. („´ ◡ `„) ♡

Lempiherkkuni: suklaamacarons

Omituisin maistamani asia: kirsikankukan makuiset sipsit

Pidän hirmuisesti: Keväisestä tuulesta kasvoilla, piknikeistä ja hanamista, teestä ystävien seurassa, musiikista

" Life is short, so enjoy it to the fullest! "


Kiki

Nimi: Kiki (Paeonia lactiflora)
Pituus: 40-164cm
Horoskooppi: Jousineito

Minä olen puutarhan kuningatar pioni! Mutta älkää turhaan pitäkö minua vaativana; hempeästä ulkomuodostani huolimatta saatan olla vähän hupsu ja kömpelö. (✿╹◡╹) Yritän aina parhaani, että kaikilla olisi mukavaa kahvilassamme!

Symboloin: vaurautta, romantiikkaa ja kauneutta. ✰

Pidän hirmuisesti: aurinkoisista kesäpäivistä, makeista herkuista ja rauhallisista lukuhetkistä hyvän kirjan parissa. ♡ Jännittävät urheiluanimet saavat sydämeni tykyttämään!
O(≧∇≦)O

✿ Pink is the color of happiness! ✿


Taha

Nimi: Taha (Trifolium repens)
Pituus: 185cm
Horoskooppi: Skorpioni
Veriryhmä: A

Minä olen neliapila, joka tuottaa muille paljon hyvää onnea, mutta välillä minusta tuntuu, ettei sitä riitä minulle itselleni. Epäonnekkuudestani huolimatta yritän aina parhaani ja pysyn positiivisena, vaikka välillä myrskytuuli veisikin sateenvarjoni kesken kuvausten.

Hauska fakta: Legendan mukaan, jos minua kantaa mukanaan, voi olla mahdollista nähdä keijuja. En kuitenkaan itse ole niitä nähnyt koskaan.

Pidän hirmuisesti: Tanssimisesta ja pelailusta

The only thing that overcomes hard luck is hard work.


Aiko

Nimi: Aiko (Lamprocapnos spectabilis)
Pituus: 161cm
Horoskooppi: loppukevään aurinko

Minä olen hirmuisen sinnikäs pikkusiskonen, jonka sydän särkyy jos sanot minulle ei! Ethän siis pahastu, jos leivonnaisestasi puuttuu maistiaisen kokoinen pala?

Symboloin: empatiaa, menetystä ja rakkautta ♡

Pidän hirmuisesti: siitä kun saan tahtoni läpi ( ‾́ ◡ ‾́ ) mutta myös vaniljajääkahvista, söpöistä eläimistä, pehmoleluista ja jännittävistä tarinoista joita puutarhaan kantautuu ☆

Kokoro wa brokoro 。゚(。ノωヽ。)゚。


Miruru

Nimi: Miruru (Dianthus caryophyllus)
Pituus: 163cm
Horoskooppi: Rapu

Minä olen ihastunut jokaiseen henkilöön johon törmään!
(✿ ♡‿♡) ! Olen neilikka, rakkauden symboli ja jokainen ajatukseni pyörii rakkauden ympärillä… Välillä eksyn haaveilemaan siitä liikaakin, mutta teidän seurassanne yritän keskittyä nykyhetkeen enkä pääni sisällä pyöriviin... toiveikkaisiin.... fantasioihin… (✿ꈍ。 ꈍ✿) Neilikat ovat myös todella hyviä äitienpäiväkukkia ja äidin lailla aionkin pitää huolen kaikista teistä ja muistuttaa kaikkia Desuconin aikana juomaan tarpeeksi vettä ja käymään välillä Kira Kira Sakura Caféssa istahtamassa ja pitämässä taukoa Desuconin vilskeestä!(*’∀’人)♡

Symboloin: Syvää rakkautta ja kiintymystä! Niitä asioita joita tunnen teitä kohtaan ♡

Pidän hirmuisesti: Musiikista, videopeleistä, idoleista ja omassa puutarhassa laulamisesta! (❁´▽`❁)*✲゚*

"Rakkaus kukkii kun sitä vähiten odotat! ʚ♡⃛ɞ(ू•ᴗ•ू❁)"


Rin

Nimi: Rin (Anthurium andraeanum)
Pituus: 162cm
Horoskooppi: Rapu

Minä olen: rauhallinen ja kärsivällinen, kukin parhaiten lämpimässä ja ystävällisessä tunnelmassa

Symboloin: vieraanvaraisuutta ❁

Pidän hirmuisesti: kakkukesteistä ja vieraista, mitä enemmän sen parempi!

Tervetuloa viettämään rauhallista ja virkistävää kahvitaukoa (◍•ᴗ•◍)♡ ✧*。


Jerry

Nimi: Jerry (Viola tricolor)
Pituus: 170/8-25cm
Horoskooppi: Leo
Veriryhmä: Violetti

Minä olen toisen kesän orvokki. Voin vaikuttaa tuimalta, mutta olen oikeasti helppohoitoinen. 
Rakastan huomiota ja koreilen mielelläni siellä, mistä minut huomaa parhaiten: aurinkoisessa paikassa, johon aamuaurinko osuu ensimmäisenä. (˘⌣˘)☆

Hauska fakta: Terälehtiäni on käytetty parantamaan sydänsuruja. Minusta ei enää terälehtiä kannata repiä, mutta kuuntelen kyllä kaikki sydäntäsi painavat murheet ( o Θ o )♡

Symboloin: Muistoja ja lämpimiä ajatuksia, syvällisyyttä ja huomaavaisuutta.

Lempiasiat: Lämpötila 10-22 astetta, dreamBoat -dansoidoliprojekti, rähinäidolit, ruotsalainen europoppi, Euroviisut ja jäätelö.

En ole rikkaruoho..!


Meico

Nimi: Meico (Cosmos sulphureus)
Pituus: 163cm
Horoskooppi: Jousimies

Minä olen värikäs ja iloinen keltakosmos! Toivon, että voin piristää päivääsi sekä levittää lämmintä ja positiivista energiaa!

Symboloin: Optimistisuutta, kauneutta ja rauhaa

Pidän hirmuisesti: Kahvista, matchasta, aurinkoisista kesäpäivistä sekä kaikesta hauskasta ja spontaanista! Vapaa-ajallani kulutan aikaa muunmuassa animen ja musikaalien parissa.

See, life is indeed beautiful!


Uwamona

Nimi: Uwamona (Prunus padus)
Pituus: 8–15 mm
Horoskooppi: kesäsadeneito
Veriryhmä: AB

Minä olen höpsö ja haaveilua rakastava tuomenkukka, jonka sydän läpättää sille, kun ihmisten toiveet toteutuvat. Kannan mukanani taikakirjaa, johon kirjoitetuilla haaveilla on suurempi todennäköisyys toteutua.

Symboloin: alkukesän toiveikkuutta ja haaveita. Kukin yleensä juuri Desuconin aikaan, joten silloin olen kaikista tehokkaimmillani. (ノ^ヮ^)ノ*:・゚✧

Pidän hirmuisesti: sateen ropinasta, alpakoista, conitunnelmasta ja soda floatista

Kerro minulle haaveesi; ganbaroidaan yhdessä se todeksi! (*•̀ᴗ•́*)و ̑̑


Sako

Nimi: Sako (Prunus domestica)
Pituus: 1,68m
Horoskooppi: Damson

Minä olen rauhallinen ja monesti unohdettu. Jään useasti muiden varjoon kukinnoillani, mutta kun oikea aika koittaa, voin olla hyvinkin makea ja sydäntä lämmittävä. Olen siitä ikuinen optimisti, joten koen turhaksi jännittää tulevaa.

Symboloin: Toivoa ja turvaa maailman pahuudelta.

Pidän hirmuisesti: Teehetkistä, piknikeistä ja animetuokioista.

"Yare Yare Daze"


Kuro

Nimi: Kuro (Rosa ’Black Baccara’)
Pituus: 90 - 180 cm
Horoskooppi: Aquarius
Veriryhmä: B

Minä olen viime keväänä istutettu, tunnollinen (joskin hieman omalaatuinen) butler, valmiina palvelukseen! Musta väri yhdistetään usein kuolemaan, mutta viktoriaanisella kukkien kielellä musta ruusu voi tarkoittaa myös vakaata omistautuneisuutta. Sitten on toki heitäkin, joita dramaattisuus ja kummitusjutut yksinkertaisesti vain kiehtovat. Kira Kira Sakura Cafésta on kuitenkin synkistely kaukana!

Huomautus ruusutarhasta: Tummimmatkin ruusut ovat yleensä sävyltään hyvin, hyvin tummanpunaisia ja Kuron terälehtien ulkoasu on viimeistelty mustalla väriaineella.

Pidän hirmuisesti: Fantasia- ja kauhuelokuvista, halloweenista, mantelisuklaa pockyista ja Ask A Mortician –YouTube kanavasta.

” 🌹 Black is my happy colour! 🌹 ヾ(^-^) ”


Nakki

Nimi: Nakki (Nelumbo nucifera)
Pituus: Ainakin 10cm vedenpinnan yläpuolella☆ !
Horoskooppi: Kauris

Minä olen mutaisissakin lammikoissa kukkiva lootus. Kasvualueestani huolimatta koitan tehdä jokaisesta päivästä edellistä paremman! Periksiantamattomuus onkin suurin hyveeni ja ensikertalaisena meidona pyrin, ehkä mutaisestakin alusta huolimatta pitämään itseni, ja ennen kaikkea muut, pirteänä koko päivän!

Tiesitkö, että lootus on Aasiassa äärimmäisen monikäyttöinen kasvi? Pesusienistä aina teehen, kasvimme myös ovat äärimmäisen pitkäikäisiä kasvaen samoista juurista useita vuosituhansia! Toivottavasti käyttötarkoitukseni teidän meidonanne on vähintään yhtä tärkeää!

Pidän hirmuisesti: Kaikesta makeasta! Jäätelösta, vanukkaista ja eritoten suklaasta! Söpöt ja pehmeät asiat myös lämmittävät sydäntäni!!

Puhjetaan kaikki yhdessä kukkaan tänä kesänä! ೭੧(❛▿❛✿)੭೨


Riha

Nimi: Riha (Dionaea muscipula)
Pituus: 17*☆cm
Horoskooppi: Gemini
Veriryhmä: A

Minä olen pehmeän sähäkkä kärpäsloukku! Autan kanssakasvejani läpsimällä liljakukkoja ja muita lehtiä nakertavia tuholaisia. Tee pahaa kavereilleni ja saat tuta!
٩(๑`ȏ´๑)۶ꐦ Vaikka kukkani ovat pienet, valkeat ja aika vaatimattomat, niin e-en anna sen haitata! Silloin kun asiat eivät mene ihan nappiin, niin suljen suuni ja mökötän pienen hetken kunnes yritän uudelleen. En luovuta vaikka kahvit kaatuisivat tai liukastuisin lettuhilloon!!~☆

Symbolisoin: Periksiantamattomuutta, omaa tahtoa ja ilkiömäisten ötököiden tuhoa

Pidän hirmuisesti: Monista lihaherkuista! Mehukkaat kanapalat = № 1 !! & Wagyū!! ( ᵘ ᵕ ᵘ ⁎) ❤

“The human race suddenly encountered a deadly threat to it’s very existence Σ░(꒪◊꒪ ))))”


Higiri

Nimi: Higiri (Lycoris Albiflora)
Pituus: 30-70
Horoskooppi: Lycoris
Veriryhmä: punainen tai valkea

Minä olen syksyntuoja, joka kasvaa siellä missä muut eivät uskalla. Olen ehkä hiljainen, mutta kuuntelen tarkoin tuulen pienimmätkin kuiskaukset. Kukoistan myös hautuumaiden pimennossa, johdattaen sieluja tuonpuoleisen ja tämän maailman välillä. Kerrohan, voisinko neuvoa sinulle tien jonnekin?

Symboloin: kadotusta ja hukkuneita muistoja. Haluan näyttää, että synkätkin asiat voivat olla kauniita.

Pidän hirmuisesti: tihkusateesta, trillereistä ja survival game-konseptin tarinoista. Päivittäisen annokseni sokeria saan makusiirapeilla maustetuista kahveista.

Follow the white rabbit.


Nimu

Nimi: Nimu (Fuchsia x hybrida)
Pituus: 18-162 cm
Horoskooppi: Rapunen
Veriryhmä: O★

Minä olen pehmeä, pitkäjänteinen, rauhaa rakastava ja ehkä hieman ujo. Autan kuitenkin aina mielelläni muita, joten kerrothan miten voisin olla avuksesi?

Symboloin: hyvää makua ja luottavaista rakkautta ♡

Pidän hirmuisesti: Kun on lämmin sää ja voin nauttia rauhassa viileästä juomasta varjon suojissa. Kun voin tanssia ilman huolia lempimusiikkini tahtiin.

❁❀✿ Hope your day is sunshine and flowers with happy thoughts to fill the house! ✿❀❁


Hibis-kun

Nimi: Hibis-kun
Pituus: Harvoin yli kaksi metriä
Horoskooppi: Vaaka

Minä olen auringosta nauttiva ja perhosia houkutteleva kiinanruusu joka mielellään pysyy piilossa sateelta ja tuulelta. Joku päivä minusta vielä kasvaa pieni puu!

Symboloin: Onnellisuutta, yhteenkuuluvuutta, rauhaa ja rohkeutta!

Pidän hirmuisesti: Melonpaneista, teestä ja peleistä! Myös valokuvaus ja luonto on lähellä sydäntä.

Aurinko ja riittävä nesteytys on kaikki mitä tarvitsen!
ᕙ( * •̀ ᗜ •́ * )ᕗ


Eimi

Nimi: Eimi (Convallaria majalis)
Pituus: kukkaseksi yllättävän pitkä
Horoskooppi: Kastehelmi
Veriryhmä: A+

Minä olen herkkä ja siro, mutta kaikin puolin myrkyllinen kielo. Minussa on lukuisia sydämeen vaikuttavia ainesosia, joten kanssani kannattaa olla varovainen! Mutta ehkäpä teekupillisen äärellä löydämme yhteisen sävelen?

Symboloin: toivoa, uutta elämää ja onnen paluuta.

Pidän hirmuisesti: hitaista aamuista ja lämpimistä kesäilloista. Mitä rauhallisempaa, sitä paremmin viihdyn.

”And she never wanted to leave”


Nini

Nimi: Nini (Prunus persica)
Pituus: 161 cm
Horoskooppi: Phacelia
Veriryhmä: O✿

Minä olen iloinen ja pehmoinen persikankukka, joka tulee esiin alkukeväästä, kun sää lämpenee. |・ω・`) Olen tosi seurallinen ja istuisin mielelläni juttelemaan kanssasi kahvilan pöytään!

Symboloin: Onnea, pitkäikäisyyttä ja rakkautta. 

Pidän hirmuisesti: Lämpöisistä halauksista, jäätelöstä hedelmien kera ja Rilakkuma & Kaoru-san -animaatiosarjasta. Kesässä parasta on piknik ystävien kanssa!

Let’s make our encounter at Kira Kira Sakura Café as sweet as a peach!


Lia

Nimi: Lia (Lilian pumpum)
Pituus: 40-154cm
Horoskooppi: Vaakaneito
Veriryhmä: A ☆

Minä olen hellä ja lempeä, pehmeä pieni pumpulikukkanen.
Tykkään kaikesta ja kaikista, ei ole sieluakaan, johon en tahtoisi tutustua ♡

Kukkani merkitsee: uuden alkua, terveyttä ja luonnonläheisyyttä.

Pidän hirmuisesti: loikoilusta niityn helmassa, rauhallisista kesäöistä, tanssimisesta, sekä jääkahvista ( ๑ ❛ ڡ ❛ ๑)

Happines blooms from within! ♡.°


Spike

Nimi: Spike (Cactaceae)
Pituus: 197 cm
Horoskooppi: Leo

Minä olen kaktus, piikikäs selviytyjä. Pidän tuholaiseläimet, sekä muut kutsumattomat vieraat loitolla puutarhasta. (ง •̀_•́)ง
Kaktukset ovat melkoisia veden varastoijia, ja ne usein tunnetaan sinnikkyydestä kuivuuden keskellä. (⌐■_■)✧ Kaktuksella on myös nesteyttäviä ominaisuuksia, joten pidän huolen siitä ettei kenenkään tarvi kärsiä nestehukasta! Kaktukset kukkivat melko hitaasti, jopa useita vuosia vaatien.

Symboloin: sinnikkyyttä ja sopeutuvuutta

Kasvifakta: Kaktuskasveista korkeimmat kasvavat jopa 20 metrin korkuisiksi! Hui! Ehkä oma pituuteni on sittenkin tarpeeksi.

Pidän hirmuisesti: Auringonotosta, viileistä juomista, juttutuokioista ja sateesta pitkän kuivakauden jälkeen. ( ̄ヮ ̄)

♪ " I bless the rains down in Africa~" ♬(‾▿‾~)