Iltabileiden esiintyjähaku

Iltabileet ovat conikansalle conilauantaisin kello 20:00 - 04:00 järjestettävät parhaat bileet. Teema on Desuconin mukainen drinkeistä esiintyjiin ja tunnelma sitäkin mukaansatempaava.


Kuva: Anni Huomolin


Haemme vanhoja ja uusia, teemaan sopivia esiintyjiä, joiden biittiin conikansa voi hyppiä tänäkin kesänä. Tämän kertainen teema on anime ennen ja nyt. Jos saat yleisön huokailemaan ja hihkumaan kaihoisasti lähempänä tai kauempana historiassa olleita vuosia, muistoja ja sarjoja, sinulla voi olla hyvä mahdollisuus päästä mukaan. Yleensä iltabileissä esiintyy tanssittavuuden vuoksi DJ:tä, mutta tanssiryhmät, bändit, laulajat ja muu ohjelma on myös tervetullutta hakeman.

Tällä kertaa esiintyminen tapahtuu streamin välityksellä ja haemme onlinessa esiintymisestä kiinnostuneita. Hakeaksesi esiintyjäksi tai muuten vain lähettääksesi ohjelmaideoita, lähetä meille mailia (iltabileet@desucon.fi) vastaten seuraaviin kysymyksiin:
 
1. Koko nimesi, esiintyjänimesi, mahdollinen Slack-nikkisi ja puhelinnumerosi?
2. Miksi esiintymisesi sopii animetapahtumaan?
3. Millainen esiintyminen sinulla on mielesä iltabileissä ja onko sinulla yhteistyösuunnitelmia muiden hakijoiden kanssa? (DJ, tanssiryhmä, amv, collabs, jne…)
4. Montako henkilöä kokoonpanoosi kuuluu?
5. Mihin aikaan illasta tahtoisit esiintyä ja kuinka pitkään esiintymisesi kestäisi?
6. Liitä mukaan näyte ja tarvittaessa selite siitä, mitä aikoisit esittää (esim. ääni- tai videonäyte) – jos näytteen tyyli tai remixit eivät animeteemaisia, perustelethan erikseen, mahdollinen esiintymisesi liittyisi tapahtumaan.
 
Esiintyjähakua on poikkeustilanteen vuoksi pidennetty ja se loppuu 20.4.2020. klo 23:59. Hakijoille ilmoitetaan valinnan tuloksista viimeistään 26.4. mennessä sähköpostilla. Jos haet myös Desulounge-esiintyjäksi, muistathan mainita asiasta hakemuksesi yhteydessä. Desucon vapaaehtoistoimintaan pohjautuva tapahtuma, joten emme pysty tarjoamaan rahallista palkkiota esiintymisestä. Huomioithan, että esiintyjien määrästä riippuen, emme välttämättä pysty tarjoamaan kaikille täysiä etuuksia. Etuudet on varattu ensisijaisesti team leadereille.

Vaikka tarjoamme peruspuitteet ja apulaisia, esiintyjä on itse vastuussa omista tavaroistaan, tekniikastaan ja sen liikuttamisesta. Set-up:iin varataan erikseen aika ennen esiintymistä ja tiloja voi käydä katsomassa ennen lauantaita.

Jos tulee mitä tahansa asiaa, ideoita tai palautetta, pistä kaikin mokomin tulemaan mailia osoitteeseen: iltabileet@desucon.fi!