Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

AMV-haaste with DJ Weeaboomer

Haku iltabileiden AMV-haasteeseen on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

Kesän Desuconin iltabileissä kuullaan ja nähdään menneiden vuosikymmenten animeille omistettu DJ-vetoinen AMV-show! Desuconin 15-vuotisen taipaleen kunniaksi waka wanha DJ Weeaboomer haastaa editoijat tekemään yksin tai yhdessä meneviä kunnianosoituksia lempianimeilleen 10+ vuoden takaa. 

Voit palata videollasi 2000-luvun alun hittianimen tunnelmiin tai palata aikakoneella fiilistelemään AMV:n myötä esimerkiksi 70-luvun klassikkosarjaa! Haastetta ei tuomaroida, vaan DJ valitsee lähetettyjen videoiden joukosta ohjelmaslottiin monipuolisen kattauksen nostalgisia bängereitä ja muita tuulahduksia vuosien varrelta.

Haasteen perussäännöt

- AMV:n (max. 3 videota per osallistuja) tulee olla itse tehty ja peräisin yhden animesarjan tai -elokuvan videomateriaaleista

- Videon kappaleen tulee olla kyseisen animen oma opening, ending tai erityisen nimekäs insert-kappale (mielellään alle 2 minuutin versiona)

- Valitun kappaleen tulee olla ilmaantunut kyseiseen animeen ensimmäistä kertaa 10+ vuotta sitten, eli viimeistään vuonna 2013

Ilmoittaudu mukaan haasteeseen täyttämällä tämä lomake. Ohjeet valmiiden videoiden lähettämiseen sekä listan jo alustavasti varatuista kappaleista löydät alempaa.

Ilmoittautuminen ennen videon lähettämistä tai tekemistä on suositeltavaa. Lomake ei ole sitova ja se on auki toistaiseksi. Kappaleiden ennakkoon ilmoittamisella vältämme tilanteen, jossa DJ Weeaboomerin videokirjastoon ilmestyy kymmenittäin videoita esimerkiksi samasta (siitä tosi hyvästä) Naruton tunnarista.

Tekniset ohjeet

Käytä laadullisesti parasta mahdollista saatavilla olevaa materiaalia. Suositeltu tiedostomuoto on MP4 ja resoluutio 1920x1080. Pienin hyväksytty resoluutio on 480x360. Tekniikkamme toistaa max. 30 fps videoita. Videossa ei tulisi ilmetä ylimääräisiä logoja, vesileimoja tai tekstityksiä esim. sarjojen alkuteksteistä tai tv-lähetysten/striimauspalveluiden taltioinneista. Videoihin saa itse lisätä tekstiä esim. tehokeinona kappaleen lyriikoille.

K-18-materiaali on kiellettyä. Tapahtuman AMV-vastaava tai iltabilevastaava eivät saa osallistua haasteeseen.

Lähettämällä videon annat haasteen järjestäjälle luvan miksata ja editoida videotasi sekä sen kappaletta yhteen toisten videoiden kanssa DJ-henkisen iltabileohjelman vaatimalla tavalla.

Näin osallistut AMV-haasteeseen

  1. Tee yllä olevien ohjeiden mukaisesti video yksin tai yhdessä, tai kaiva pöytälaatikosta vanha säännöt täyttävä video.
  2. Nimeä tiedostosi muodossa Nimimerkki_Videon-Nimi.mp4.
  3. Valmistaudu kertomaan kohdassa 4 nämä tiedot: videon tekijöiden etu- ja sukunimet, mahdolliset nimimerkit, yhden tekijän sähköposti sekä käytetyt media- ja audiolähteet.
  4. Siirry osoitteeseen xfer.velhosto.fi/ ja kirjoita transfer codeksi “weeaboomer” ilman lainausmerkkejä. Listaa yllä pyydetyt tiedot ja lähetä videosi (1-3 kpl). Sinuun ollaan myöhemmin sähköpostitse yhteydessä lisätietojen kera.

Antoisia editointihetkiä ja tervetuloa bailaamaan!

Alustavasti varatut kappaleet

• L’Arc-en-Ciel - Ready Steady Go (Fullmetal Alchemist 2003)

• Kisida Kyodan & The Akebosi Rockets - HIGHSCHOOL OF THE DEAD (Highschool of the Dead)

• Maximum The Hormone - Zetsubou Billy (Death Note)

• Kimeru - OVERLAP (Yu-Gi-Oh! Duel Monsters)

• STYLE FIVE - SPLASH FREE (Free! Iwatobi Swim Club)

• StylipS - Study x Study (High School DxD)

• THEATRE BROOK - Uragiri no Yuuyake (Durarara!!)

• Flow - Colors (Code Geass)

• LM.C - 88 (Katekyo Hitman Reborn!)

• TeddyLoid - Fly Away (Panty & Stocking with Garterbelt)

• GRANRODEO - Can Do (Kuroko No Basket)

• BOOM BOOM SATELLITES - Lay Your Hands on Me (Kiznaiver)

• Koda Kumi - Cutie Honey (Re:Cutie Honey)

• Anri - Cat's Eye (Cat's Eye)

• Takayuki Miyauchi - Ginga: Nagareboshi Gin (Hopeanuoli)

Anssi Känsälä - Pokémon theme (Pokémon: The First Movie)

Mikäli sinulla on kysymyksiä AMV-haasteesta, ota yhteyttä iltabileet@desucon.fi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.