Frostbiten työvoimahaku avattu

Kirjoittanut
Krigsi

Desucon Frostbiten työvoimahaku on alkanut! Vänkäriksi, valokuvaajaksi tai järjestyksenvalvojaksi ilmoittaudut hakulomakkeen kautta. Hakusivulta löydät myös tietoa erilaisista työtehtävistä ja niihin hakemisesta. Haku päättyy 30.11.

Koska lattiamajoituksesta Lahden ammattikorkeakoululla luovuttiin, on työvoimalle varattu maksuton Omenahotelli-majoitus perjantain ja lauantain väliseksi yöksi. Älä siis turhaan varaa tuolloin hotellihuonetta itsellesi, jos haet töihin coniin. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä työvoimalla on tuttuun tapaan mahdollisuus majoittua Sibeliustalolla.

Tervetuloa mukaan hommiin!

Kommentit

PoisonPineapple
Entäs ohjelman pitäjät? Koskeeko Omenahotellin majoitus myös heitä..?
Pepe
Milloin viimeistään työvoimaksi hakeneille ilmoitetaan mahdollisesta hakemuksen hyväksymisestä (tai hylkäämisestä)?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!