Piirustuskilpailu taidekujalaisille!

Kirjoittanut
Pararin

Desucon Frostbitessa keskitytään enemmän interaktiivisuuteen ja kävijöiden osallistumiseen. Niin teemme jo ennen tapahtumaa erilaisin tempauksin ja kilpailuin.

Syyskuun kilpailu on piirustuskilpailu! Kilpailun teema on yksinkertaisesti "talvi". Uuden maskottimme Frost-chanin tulee esiintyä kilpailutöissä, mutta muuten kaikki on taiteilijoiden vapaasti päätettävissä!

Desuconin järjestäjät valitsevat kuun lopussa parhaan kuvan. Kisan voittaja saa palkinnoksi taidekujalipun Desucon Frostbiteen (sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan) ja hän pääsee valitsemaan oman pöytänsä kujalta ensimmäisenä. Kilpailutyöt voi lähettää joko sähköpostin liitteenä osoitteeseen frostbite@desucon.fi tai voit laittaa kuvan Facebook-seinällemme. Kilpailuaikaa on syyskuun 30. päivään asti. Piirtämisen iloa!

Desu-chan on sisaruksista se fiksumpi

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!