Piirustuskisan voittaja on ratkennut

Kirjoittanut
Pararin

Piirustuskilpailun tulos on ratkennut! Voittajaksi on valittu Petra Sirola upealla työllään, jossa yksisarvisella ratsastava Frosti-chan hullaannutti tuomariston täysin. Palkinnoksi Petra saa koko viikonlopun rannekkeen Desucon Frostbiteen ja omavalintaisen pöydän tapahtuman taidekujalta. Petran muita töitä voit käydä katsomassa hänen Deviantart -galleriastaan. Onnittelut hänelle!

Petra Sirolan työ

 

Kunniamaininnan saa Miia Kontinen upealla pulkanlaskukuvallaan joka tuo hienosti molempien hahmo jenpiirteet esiin. Onnittelut myös hänelle, toivottavasti näemme hänetkin Desucon Frostbitessa taidekujalla!

Desu-kunin hiukset näyttäisi olevan tulessa :D

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!