Desucast siirtyy livemuotoon

Kirjoittanut
Pararin

Muutaman Desuvastaavan tänä syksynä aloittama Desucast-projekti alkaa tänään tekemään nauhoituksiaan suorassa lähetyksessä! Jaksot tulevat silti arkistojakeluun, joten ei syytä huoleen vaikka suora casti jäisi näkemättäkin. Lähetys alkaa tänään noin kello 19:00 osoitteessa http://www.ustream.tv/channel/desucast. Kanavaa kannattaa kuitenkin vilkuilla hieman aikaisemmin! 

 

 

Mikä ihmeen Desucast?

Desucast on Suomen ensimmäinen ja ainoa animeaiheinen podcast, jossa Desujärjestäjien kovimmat animekeket puhuvat viikottain animesta, mangasta ja Suomen skenestä. Aikaisempia jaksoja voit kuunnella iTunesista.

Kommentit

NamaHeka
Koitan olla kuulolla.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!