Omenahotellin huoneet myyntiin huomenna klo 12

Kirjoittanut
Perho

Kauan odotetut Omenahotellin huoneet tulevat myyntiin huomenna lauantaina 12.11. klo 12!  Huoneet myydään huone kerrallaan, eli yksittäisiä majoituspaikkoja ei ole! Mikäli et saa hotellihuonetta yksin täyteen tai kaipaat ihmisiä huoneseuraksi, kannattaa seuraa kysellä Anikin tai IRC-galleriayhteisön puolella! Yhdessä huoneessa voi yöpyä korkeintaan 4 henkeä, mutta halutessaan huoneen voi pitää toki vain itsellään.

Huoneiden hinta on 60 € / huone/ yö, eli neljältä nukkujalta "huimat" 15 euroa per naama yöstä! Tähän hintaan saat siis oman rauhan ja oman kylpyhuoneen, turvallisen paikan tavaroillesi, kunnon sängyn ja kokovartalopeilin. Lisäksi koko hotelli on varattu meidän kävijöillemme. Tällaista tarjousta et taatusti löydä muualta.

Majoituspaikat myydään Desucon Frostbite-sivujen kautta, jossa voit valita majoituksen joko yhdelle tai kahdelle yölle. Saat lomakkeen täytettyäsi sähköpostiisi varausvahvistuksen.  Mikäli huonetta ei ole maksettu 2 viikon kuluessa, vapautuu huone taas myyntiin. Maksathan huoneesi siis ajoissa, niin varmistat itsellesi taatusti mukavan majoituksen, jossa levätä conin ajan.

Lisätietoja Lahden Omenahotellista löydät hotellin kotisivuilta ja muista majoitusvaihtoehdoista Majoitus-sivuiltamme.

Kommentit

Timo
Niin missäköhän se omppuvaraus viipyy?
Pearl
Samoilla linjoilla Timon kanssa!
kohta tunti menny eikä mitään uutisia!
Milla
Sitä sama mä ihmettelen...
haluis todella varmista et saadan yöpaikka kun ollan 5 kun tullan ..
Antti "Ana" Myyrä
Tuollahan tuo: http://desucon.fi/frostbite/uutiset/2011/11/omenahotellin-huoneet-nyt-varattavissa

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!