Omenahotellin huoneet nyt varattavissa!

Kirjoittanut
Ana

Lahden Omenahotellin huoneet Desuconiin ovat nyt varattavissa osoitteesta http://desucon.fi/frostbite/hotelli-ilmo . Huoneen hinta on 60 euroa yöltä ja huoneessa voi majoittua 1-4 henkeä. 

Huoneet loppuvat mitä todennäköisimmin melko pian, joten varaathan omasi pikimmiten!

Kommentit

Toukkero
Hei, jos ei vielä ole varmuutta ketkä hotellihuoneessa asustavat, voiko laittaa vain tilaajan ja varmasti tulossa olevien tiedot? Voiko majoittujien nimiä lisätä myöhemmin?
Antti "Ana" Myyrä
Toukkero: Kyllä voi! Kunhan omat tietosi ovat kunnossa, niin kaikkea muuta voi päivittää. :)
Verimiekka
Morjens, eli tässä aiemmin tilasin huoneen Omppuun mutta jokin meni vissin pieleen ku tuliki pelkkä perjantai yö eikä sekä per että lau yö ku oli tarkoitus.
Niin että lähetin vasta sähköpostia sinne Desu majoitukseen päin ja kysyin että saisko sen korjattua.. mutta ku ei kuulunut mitään ja huoneita meni niin tuli puolipaniikki ja päädyin sit tilaamaan itse myös sen kahen yön huoneen. =/

Elikkä saisko nyt sen pelkän perjantain välisen huoneen takaisin myyntiin/poistettua? Jätänkö vaan maksamatta sen vai miten tä hoituu?

Ja muuten, onhan mahdollista että jos nyt tilasin kahelle hengelle huoneen niin että voisin lisätä vielä kaks muuta henkilöa kans myöhemmin? (ku en saanut heitä kiinni ajoissa ja huoneet ku vietiin nokan edestä..)
Antti "Ana" Myyrä
Verimiekka: Tuollainen onnistuu kyllä. Laitathan vielä viestin osoitteeseen majoitus@desucon.fi siitä, minkä tilauksen aiot maksaa ja mitä tilausta et tarvitse. Näin saadaan poistettua varmasti se oikea tilaus. :)
Verimiekka
Kiitos vastauksesta, lähetin sinne sähköpostiin vielä toisen viestin. Toivottavasti asia hoituis nyt. :]
Nana
Tota tossa kaupassa näkyy vain lauantai päivä, että onko tossa enää lauantaina hotelli huoneita vapaina vai onko hotelli perjantaista sunnuntaihin?
Antti "Ana" Myyrä
Nana: Näin näyttää tosiaan käyneen, eli perjantai-lauantai-yön huoneet ovat kaikki varattu. Näitä huoneita tulee myyntiin lisää, mikäli osa nyt varatuista jää maksamatta.

Tällä välin suosittelemme Lahden muita hotelleita, joita löytyy sivulta http://desucon.fi/frostbite/majoitus
Mia
Heippa! Laitoin viestiä myös majoituksen sähköpostiin, mutta haluaisin pikaisesti saada kysymykseeni vastauksen. Eli ilmoittauduin kahdelle yölle, pe ja la, mutta sain kaksi sähköpostia eri tiedoilla: eli toisessa lukee että minulla on pe+la yöt, mutta maksutiedoissa lukee vain yhden yön tiedot. Onhan minulla nyt varmasti kaksi yötä varattuna vai..?
demonikoira
Heippa! En ehtiny varata hotellia ennen kuin ne menivät onko tiedossa mitään korvaavaa kuin nuo hotellit sivuillanne?? Tai onko majoituspaikkoja tulossa lisää ja jos tulee minne?
Hettali
Meillä meni kanssa tuo majoittautuminen ihan sivu suun eikä ole varaa noihin muihin hotelleihin. Meitä oli kolme/neljä henkilöä tulossa Turusta ja Raumalta. Onko tulossa lisää vaihtoehtoja?
Haru-Sempai
Moi moi!
Death Noten N:ä on tulossa vanhempiensa kanssa, jotka ei tuu Desuun. Ajattelimme varata jonkun huoneen tuosta linkistä, mutta äsken selviytyikin, ettei huoneita enää ole. Joten kysyn näin, pääseekö joissain muaalla yöpymään? :)
Terkuin.Haru-Sempai >3<
LuffyBon
Moi.Varasin siis pe-la huoneen.voiko tällä varauksella nukkua la-su välisen yön hotellissa? koska pe on 13 ja la on 14 ja tapahtumahan on la-su? toivon pikaista vastausta koska olen ihan paniikissa täällä
Antti "Ana" Myyrä
Moikka Haru ja muut!

Omenahotelli näyttäisi tosiaan tällä hetkellä olevan loppuunvarattu. Mikäli huonevarauksia peruuntuu, ne tulevat uudelleen varattaviksi. Tällä välin suosittelemme tutustumaan Lahden muuhun hotellitarjontaan osoitteen http://desucon.fi/frostbite/majoitus kautta.

Lähestymme parhaillaan muita hotelleita ja pyytelemme conitarjouksia kävijöillemme, ilmoittelemme niistä sitä mukaa kun vastauksia tulee.
Random name is random
Miten ja missä siis ilmotetaan jos tulee enemmän henkilöitä huoneeseen ku laitto varaukseen?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!