Omenahotellin huoneet varattu loppuun

Kirjoittanut
Perho

Omenahotellin huoneet on toistaiseksi varattu loppuun suuren suosion takia. Varaamisen yhteydessä sattui kuitenkin useita virhevarauksia, joten yksittäisiä huoneita tulee vapautumaan. Lisätietoja vapautuvista huoneista annetaan viikolla 46. Jos haluat jo varmistaa yöpaikkasi con-viikonlopulle, kannattaa tutustua Lahden muihin hotelleihin, joita on lueteltu majoitus-sivuillamme.

Desuporukka myös pahoittelee huonevaraukseen liittyviä ongelmia ja viivästyksiä!

Kommentit

Muumi
Mitä meinaa virhevarauksia?
Onhan huone varma jos sai vahvistusviestin sähköpostiin?
Jakoavain
Muumi: Virhevaraus on varaus, joka oli vahingossa tullut useampaan kertaan. Jos varasit yhden huoneen ja sait siitä vahvistusviestin, on huone varmistettu.
Surku
Saanko kysyä, onko mitenkään mahdollista varata mahdollisia vapautuvia huoneita? Sillä coniin ei päästä ilman hotellihuonetta, sen verran kaukaa tullaan. Eikä mitenkään olisi varaa maksaa satasta 1-2 hengen huoneesta.
Blaa
Hei, mitä sit niille, jotka haki vänkäriks. Et jos ei sit pääsekään vänkäriks ja tarvitsis silti huoneen perjantaille, niin pitääkö yösijaa etsiä jostakin muualta?
Antti "Ana" Myyrä
Surku:

Huoneita voi totta kai varata, jos niitä vapautuu. Tällä hetkellä huonetilanne vaikuttaa vain melko täydeltä. Suosittelen katselemaan majoitussivultamme muita Lahden vaihtoehtoja: http://desucon.fi/frostbite/majoitus . Esim. Kauppahotelli Grand tarjoaa vain 75 eurolla kahden hengen huoneen, johon kuuluvat myös aamiaiset. Ei lainkaan huono diili, siis.

Blaa:

Valitettavasti vänkäriksi hakeneille, mutta hyväksymättä jääneille ei ole voitu varata minkäänlaista huonekiintiötä. Kannattaa siis katsella muuta Lahden hotellitarjontaan, mm. Surkulle mainitsemaltani Desuconin majoitussivulta.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!