Desuconille murskavoitto Aukusti-yleisöäänestyksessä

Kirjoittanut
Extended_Feline

Desucon on voittanut Etelä-Suomen Sanomien järjestämän Aukusti-kulttuuripalkinnon yleisöäänestyksen huikealla 41 prosentin äänisaaliilla.

Yleisöäänestys alkoi joulukuun alussa ja päättyi uudenvuoden aattona. Kiitos kaikille Desuconia äänestäneille!

Aukusti-kulttuuripalkinto jaetaan vuosittain Lahdessa kulttuuritapahtumalle, joka on jollakin tavalla uudistanut kaupungin kulttuurielämää. Yleisöäänestyksen lisäksi Etelä-Suomen Sanomien toimittajista koostuva raati valitsee pääpalkinnon saajan.

Tämän vuoden pääpalkinto meni hiphop-festivaali Summer Upille.

Kommentit

Nezu
No oliko vähän peaskaa politikointia ettei Desu saanut sitten tuomarien ääniä itselleen :( On se kumma ettei päihteetön ja positiivista energiaa pulppuva tapahtuma joka tarjoaa kulttuuria musiikista taiteeseen riittänyt näille etelän herroille ;)
Ichi``
olin ihan varma, että desucon olisi voittanut, mutta toisin kävi! :< en ymmärrä miksi juuri summer up voitti, mikä siitä tekee niin hyvän? siellähän on varmasti paljon alaikäisiä kännäämässä ja riehumassa... noh mulle desucon on aina voittaja! :3 ♥ ainakin voitettiin yleisöäänestys ylivoimaisesti! ^^

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!