Hall Cosplayn tekniikkasarjan voittajat

Kirjoittanut
Extended_Feline

Desucon Frostbitessa järjestetyn Hall Cosplay -kilpailun tekniikkasarjan on voittanut Mirja Männikkö hahmolla Himiko Okami-videopelistä. Kilpailu oli kovatasoinen ja hyvin tasainen, mutta voittaja-asusta tuomaristo oli vaikuttunut Männikön asun kangasvalinnasta, siisteydestä ja kokonaisuuden harmonisuudesta.

Toiseksi tuli upeiden proppien, maalauksen ja hahmouskollisuudellaan Jenni Suominen Death Masterilla sarjasta Black Rock Shooter ja kolmannen sijan sai Janne Rusanen. Rusasen pukua kehuttiin muun muassa moitteettomasta maalausjäljestä. Kilpailun aikana selkeästi eniten yleisöä huudattivat veteraanipukuilijat Janne Rusanen Gilgameshina Fate/Zerosta ja Iiris Rönkkö White Candyna Candy Candysta.

Toinen kategoria, Frosti-chanin suosikit oli sekin kovatasoinen. Kisassa kävijät äänestivät Desucon Frostbiten maskotin Frosti-chanin valitsemia tapahtuman tyylikkäimpiä cosplaypukuja. Yleisöäänestyksen tulokset jukistetaan Desucon Frostbiten päättäjäisissä sunnuntaina kello 16.

Kiitos kaikille kilpailijoille! Kuvat julkaistaan Desucon Frostbiten sivuilla heti tapahtuman jälkeen.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!