Desucon Frostbite ohi, anna palautetta!

Kirjoittanut
Ana

Desucon Frostbite on tältä vuodelta ohi, joten on jälkipuinnin aika! Anna palautetta Desucon Frostbitestä palautelomakkeellamme osoitteella http://desucon.fi/frostbite/kysely .

Vuoden 2012 aikana Suomen suurimmat conit teettävät yhteisen palautekyselyn. Kyselyyn useamman eri conin osalta vastaamalla kasvatat joka kerta mahdollisuuksiasi loppuvuodesta järjestettävässä arvonnassa, jossa voi voittaa mm. arvontahetkellä uusinta mallia olevan Applen iPad-tietokoneen. Kannattaa siis ehdottomasti antaa palautetta!

Desucon Frostbite kiittää kaikkia kävijöitään! Tapahtuma myytiin loppuun lauantaina iltapäivästä, joten ilmeisemmin desuisalle talvitapahtumalle on selkeää tilausta.

Kommentit

Kyubi
Coni oli 5/5 maistui salami
Kalla
Toivottavasti palautteen arvostelussa 1 oli negatiivinen ja 4 positiivinen pää. Etten ihan sössinyt sitä.
Avuru
Tosi hyvä meno, olisi vaan paremmin voinut järjestää paneelien aikataulut, t. narutopaneelin jälkeen _5_ ihmistä lähti penkeiltä pois ja päästi muita, kaikki muut jäivät istumaan paikoilleen pokemonpaneeliin ja sisään pääsi vain n. 30 uutta ihmistä. Todella hassua minusta, esim. pantsupaneelissa tyhjennettiin koko sali. Tässä tapauksessa olisi voinut tehdä samoin tai sitten valita eri kohdat, ei ollut hirveän mukavaa istua lattialla kun kaikki istumapaikat oli viety heti kun saliin edes pääsi sisään
Kyubi
Mistä saisi tiedusteltua löytötavaroita?
inka
coni onnistu hyvin ja hauskaa oli pakkasesta huolimatta!! ohjelmat oli kivoja mut jäi harmittaa ku en päässy kattoo kaikkii niit mitä olisin halunnu:(......porukka oli ystävällist niin ku aina...henkilökunta sekä kävijät....hotellimajotuksenkaa oli mun kavereil vähä ongelmii ku desucon sössi jotain, mut sai ne lopult sit ongelmist huolimat sen huoneen:) ....erityis kiitoksen/maininnan haluisin antaa myyntipöytä salis yaoi kojuu pitäneelle miehelle.....ainut oikeeella asenteella liikkeelle lähtenyt myyjä.....plussat siis hänelle:))......hirveesti en huonoi puolii löytäny hotelli ongelmien ja istumapaikkojen puutteen lisäks......minä kiitän ja lopetan löpinät......toivottavasti uudestaan ens talven<3....heihei!!:))

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!