Frostbiten lippujen postitus päättyy 4.1.

Kirjoittanut
Perho

Viimeiset liput Desucon Frostbiteen laitetaan postiin jo tänään. Haluamme näin varmistaa, että liput ehtivät varmasti perille tapahtumaan mennessä. 

Jos siis olet saanut maksuvahvistuksen viimeistään tänään, tulevat lippusi postitse. Tämän jälkeen vahvistetut ja maksetut tilaukset voi lunastaa lauantaina 14.1. Sibeliustalolta lipunmyynnistä klo 10 alkaen. Lippuja voi lunastaa samasta paikasta myös sunnuntaina klo 10 alkaen. Mikäli liput on myyty loppuun ja/tai lipunmyynti ei ole enää ovella, voit pyytää järjestyksenvalvojalta, että pääset hakemaan lippusi infosta.

Maksut tarkistetaan viimeisen kerran perjantaina 13.1. ja niiden pohjalta tehdään lista niistä henkilöistä, jotka voivat lippunsa ovelta lunastaa. Huomioithan, että eri pankkien välisissä maksuissa saattaa mennä parikin päivää, eli kannattaa maksaa liput varmuuden vuoksi 11.1. mennessä!

Aikaa coniin on muuten enää 10 päivää! Alkaa itse kutakin jo pikkuisen jännittämään.. :3

Kommentit

tirehtööri
Jossain harvinaisessa tapauksessa on pankkisiirroissa mennyt kolmekin päivää. Jos jollain on maksamatta, niin kannattaa mielestäni ehdottomasti maksaa ajoissa eikä olettaa, että kaikki sujuu hyvin. Varsinkin kun pankkienväliset tietojärjestelmät eivät ole olleen viimevuosina siitä luotettavimmasta päästä.
kawaii
onko lippuja enään myynnissä Sibeliustalolla?
Perho
Lippuja on ovella vielä parisataa myynnissä. Kannattaa toki olla ajoissa paikalla, niin saa varmasti omansa :)
Terupulla
Minulle on tullut maksuvahvistus jo 10 päivää sitten, mutta liput eivät ole vieläkään saapuneet... Tilasin haalarimerkin samalla.
Perho
Terupulla: Laitoin juuri sähköpostiakin, mutta lippusi on merkitty lähetetyiksi 5.1. ja saapuvat sinulle siis ihan lähipäivinä :)

Vastaisuudessa kannattaa ottaa lipunmyyntiin liittyvissä asioissa suoraan yhteyttä osoitteeseen myynti@desucon.fi ! Näin saapi yleensä nopeimman vastauksen :3
Sopuli
Tarviiko siihen jotain kuittia siitä maksusta jos sen lipun on maksanu ja aikoo saada sieltä ovelta, vai käykö pelkästään oman nimen tietäminen?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!