Desucon Frostbiten lippujen ennakkomyynti loppunut

Kirjoittanut
Extended_Feline

Desucon Frostbiten lippujen ennakkomyynti Desuconin verkkokaupassa on päättynyt. Lippuja ostettiin ennakkoon lähes 2400 kappaletta.

Lippuja voi edelleen ostaa ennakkoon paikan päältä Urumista tai Manga Cafésta. Lisäksi lippuja myydään 14.1. Sibeliustalolla niin kauan, kuin niitä riittää. Jos et ole siis vielä hankkinut lippuasi, mene kipin kapin ostoksille. Frostbiteen on enää kaksi viikkoa aikaa, joten kannattaa olla valoakin nopeampi!

Kommentit

Derp
Jos on varannut liput muttei vielä ole ehtinyt maksaa, kai ne varatut liput on vielä saatavilla kunhan maksaa ennen eräpäivää?
Perho
Ovat saatavilla! Kannattaa ottaa eräpäivän kanssa huomioon, että tapahtuma on jo ensi viikolla. Tällä viikolla maksetut tilaukset ehtivät vielä postiin ja ensi viikolla maksetut voi lunastaa tapahtumapaikalla ovelta :)
Apa
Etsin ja haen mutta Urumista tai Manga Cafesta ei löydy haluamaani tuotetta ( eli siis ranneketta) Onko niitä paikanpäällä ostettaviksi?
Mi
Minäkään en löydä ranneketta Urumilta, onko nettisivulla jokin vika, vai onko ne jo myyty vai miksi niitä ei löydy?
Ferya
Hei, minulla on tälläinen tilanne että tilasin lipun ja maksoin sen heti, mutta varmistusta maksun saapumisesta ei koskaan tullut. Onko syytä huolestua, vai onko tämä vain joku hetkellinen viivästys?
Perho
Lippuja saa tosiaan Urumista ja Manga Cafesta paikan päältä :) Urumin sivuilla lukee vielä, että maksutavaksi käy vain käteinen.

Ja Ferya: Laittelit ilmeisesti myös sähköpostia, johon vastailin aikaisemmin tänään. Lippusi on tulosssa eikä siis syytä huoleen!
Hanna Saksa
Mui mui!
Kävin viime Frostissa ja oli kivaa! mut kysymys on tämä...
Tuleeko seuraavaa Frostia maailmanlopun(jos toteutuu) jälkeen? Jos tulee, niin voisitteko vastata s-postini kautta?
IISSOOOT kiitokset muutenkin! Nyaa! ~<3
Antti "Ana" Myyrä
Kyllä tulee. Desucon Frostbite järjestetään ensi talvena 16.-17.2.2013.

Tervetuloa!

P.S. Maailmanloppu on niin 900-lukua.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!