Tärkeää infoa Omenahotellin majoituksesta

Kirjoittanut
Perho

Tässä pieni infopaketti conin aikana Omenahotellissa yöpyville:

Omenahuoneisiin ei ole erillisiä avaimia tai avainkortteja. Sen sijaan huoneeseen pääsee tietämällä huoneensa numeron sekä ovikoodin. Ovikoodilla pääsee myös hotellin alaovesta sisään. 

Majoitusvastaavamme lähettää perjantaina 13.1. tekstiviestillä ovikoodit ja huonenumerot niille, joiden varaus alkaa jo perjantaina. Vastaavasti lauantai-sunnuntai yönä yöpyvät saavat tiedot lauantaina. Jos tekstiviestiä ei kuulu edes huoneen varauksen tekijälle klo 15.30 mennessä, soitathan rohkeasti majoitusvastaavallemme numeroon 050 346 3129 - kannattaa varmuuden vuoksi ottaa numero ylös jo nyt.

Omenahotellin huoneeseen pääsee klo 16.00, jolloin ovikoodit aktivoituvat, eli aikaisemmin ei ole mahdollista päästä huoneeseen. Lauantaina saapuvat joutuvat siis tuomaan tavaransa aamuksi narikkaan. Huoneet luovutetaan lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä, jonka jälkeen ovikoodit eivät enää toimi. Muista ottaa kaikki matkatavarat mukaasi, sillä huoneeseen ei enää pääse ovikoodin voimassaolon päätyttyä! 

Omenahotelli löytyy osoitteesta Rauhankatu 14 ja kotisivuille pääsee tästä.


Kommentit

Tirehtööri
Onko aluetta tuntevilla antaa vinkkiä, mihin auto kannattaisi jättää? Mielellään ilmainen paikka...
Yozora
Tuossa ympäristössä on melko olematon määrä ilmaisia parkkipaikkoja, nyt kun linja-autoasemakin on maksullinen. Se on kuitenkin ihan kävelymatkan päässä Omenahotellista, eikä muistaakseni/tietääkseni ihan valtavan kallis. (En osaa sanoa hinnasta tarkemmin, koska en itse juurikin tuon maksullisuuden takia pysäköi sinne enää.) Jos jaksaa kävellä pidemmän matkan, niin rautatieasemalla on ilmaisia paikkoja, mutta nekin saattavat olla viikonloppuna aika täynnä.
Yui
Tirehtööri, myöskin tuossa Lahdenkadun varrella olevassa koulussa, Lahden Lyseon lukiossa on suuri parkkipaikka joka on ilmainen. Jos uskallat siihen pysäköidä niin oivallinen paikka.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!