Meidohaku on avattu!

Kirjoittanut
Luminescence

Meidohaku on nyt käynnissä!  Kiinnostuksesi voit ilmaista lähettämällä  sähköpostia osoitteeseen luminescence@desucon.fi ja saat paluuviestinä sarjan kysymyksiä joihin vastaamalla olet hakenut meidoksi. Meidoksi voi siis hakea Frostbiten aikaan yli 15 vuotta täyttänyt henkilö. Butlereita ei meidokahvilassa tällä kertaa tule olemaan, mutta träppi on ihan mahdollinen. Älä siis anna sukupuolen rajoittaa, vaan laita hakemus! Muita lisätietoja voit kysyä joko kommentilla tässä (kannattaa kuitenkin ensin katsoa löytyykö sieltä jo vastaus) tai lähettämällä sähköpostia. Hakemuksia otetaan vastaan ensi viikon loppuun eli 4.11 saakka.

Kommentit

:))
Onkohan teille muille jo tullut paluuviestiä kysymyksineen? :DD Mulle ei vielä, mutta toivottavasti viel tän päivän aikana :3
Luminescence
:)) : Oletko saanut jo kysymykset? Mikäli et, kannattaa tarkistaa sähköpostiosoitte, sillä jokaiseen minulle tulleeseen sähköpostiin olen jo vastannut :)
Hanna
Kannattaisiko lähettää viesti uudestaan jos ei ole kuulunut paluuviestiä ?
Hanna
Juu, olikin tullut kirjoitusvirhe joten lähetin sen uudelleen korjatun osoitteen kanssa.
Marlyer
Tyhmä kysymys ehkä mutta olisiko pitänyt jo jossain vaiheessa ilmoittautua jos coniin olisi halunnut tulla pitämään työpajaa?
Ajattelin kysyä koska tulisin mielelläni pitämään jos vain mahdollista C:

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!