Frostbiten kunniavieraaksi Norio Wakamoto

Kirjoittanut
Ana

Desucon Frostbiten kunniavieraaksi saapuu ääninäyttelijälegenda Norio Wakamoto. Wakamoton maine eri hahmojen ääninä on melkoinen ja lähes jokainen animea nähnyt on tutustunut johonkin Wakamoton hahmoon.

Desucon Frostbite saa ilolla ja ylpeydellä myös isännöidä Wakamoton pitkän uran ensimmäistä vierailua länsimaiseen tapahtumaan. Maineestaan ja uskomattomasta suosiostaan huolimatta miestä ei ole työkiireiden vuoksi useinkaan nähty Japanin ulkopuolella.

Tarkemmin Wakamotosta ja hänen urastaan voi lukea esittelysivultamme. Kattavan listauksen miehen rooleista vuosien varrelta voi lukea mm. Anime News Networkista. Kuinka monta omaa suosikkihahmoasi listalta löytyy?

Kommentit

North
Wau:D Ensimmäisenä tuli mieleen herran rooli Barbatosin (Tales of Destiny) äänenä ja legendaarinen "アイテムなぞ使ってんじゃねえぇぇぇぇぇぇぇぇ" ("No items ever!") -huuto. Olisi upeaa kuulla kyseinen repliikki ihan livenä:) Odotan innolla Frostbitea ja kunniavieraan haastattelua:D
Sumbius
Legendaarisen maskuliininen ääni
Charles zi Britannia (Code geass)
Alaxander Anderson (Hellsing ova)
Cell (Dragonball z)
Coach (Gunbuster)
Johnny (Guilty gear)
ja monta muuta.

Perhanan hieno ääni.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!