Ilmoittautuminen taidekujalle aukeaa torstaina 15.11. klo 18

Kirjoittanut
Ana

Desucon Frostbiten taidekujan ilmoittautuminen aukeaa tämän viikon torstaina. Ilmoittautuminen alkaa kello 18.00 ja jatkuu niin kauan kuin paikkoja riittää. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta ja linkki tähän julkaistaan Frostbiten sekä sivuston uutisissa että sosiaalisessa mediassa ilmoittautumisen alkaessa.

Taidekujaa on tänä vuonna uudistettu niin, että pöytäpaikkoja on saatavilla vain yhdeksi päiväksi, lauantaiksi tai sunnuntaiksi. Omien tuotteidensa myyminen kahtena päivänä (vaikka kaverin pöydältä) johtaa pysyvään porttikieltoon. 

Hinta yhden päivän taidekujapöydälle on 15 euroa ja maksuohjeet saapuvat varausvahvistuksen yhteydessä. Ilmoittautuessaan on mahdollista ostaa myös pääsylippu Frostbiteen, sillä sisäänpääsy ei kuulu pöytäpaikan hintaan.

Taidekujalle ilmoittautumista on tällä kertaa muutettu niin että kaikkia tietoja ei tarvitse antaa välittömästi. Ilmoittautuessa tarvitset vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Halutessasi voit samalla antaa muuta tietoa tai kysyä asioita. 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!