Taidekujalle ilmoittautuminen avattu!

Kirjoittanut
Ana

Desucon Frostbiten taidekujan ilmoittautuminen on avattu! Ilmoittautua voi osoitteessa http://desucon.fi/frostbite/kujailmo/ .

Ilmoittautua voi vain yhdelle päivälle ja pöytä maksaa 15 euroa/päivä. Lisätietoa ja mahdollisia varapaikkoja voi kysellä Desuconin taidekujainfosta osoitteesta taidekuja@desucon.fi .

Kommentit

Petra Sirola
Pöytä lauantaille!
T
Sai olla kyllä joku salamaseebra, että sai paikan lauantaille tai yleensäkään koko hässäkkään. Sikäli en ymmärrä, koska Desussa myynti ei edes ole kovin hyvää verrattuna muihin... varsinkin nyt tämän uudistuksen jälkeen. Pistää miettimään vaivautuuko edes sunnuntaille myymään sen muutaman satasen takia.
Naru
Sai olla ninja et sai sunnuntaipöydän, mut kysynpähän vaan, et mitä taikajuomii te ootte vetäny, jokka saitte lauantailta paikan? Mulle sitä samaa litkuu ja sassiin XD
Laura "Reggy" Pimiä
Taidekujapöydät menivät kolmessa minuutissa hujahtaen, mutta useampi virheellinen ilmo oli päässyt matkaan, ts. varattu pöytä molemmilta päiviltä tai kaksi pöytää/varaaja, mikä on tänä vuonna vastoin sääntöjä. Muutama peruutus on myös vastaanotettu. Pysykää siis linjoilla, vielä on kesää jäljellä ja vapaita paikkoja tulossa!

Kannattaa myös muistuttaa itseään tämän vuoden säännöistä.
http://desucon.fi/desucon/blogi/2012/10/ihan-kujalla-taidekujasta
PoisonPine
Sunnuntaille näyttäisi olevan vielä vapaita paikkoja~

Ihanan helppo tuo teidän uusi systeeminne! Voi sitten rauhassa täytellä niitä lisätietoja.. <3
Kallona
Täytyy sanoa että tästä ilmoittautumissysteemistä tykkäsin, pointsit siitä.
Nimimerkillä flunssainen kujalainen jonka reaktionopeus ja aivotoiminta oli ainakin puolet heikompi mitä normaalitilassa.

Ja lauantaipäivältä "vakiopöytäni" sain napattua. Ei kai ihmekään kun ei ole niitä keskeisimpiä pöytäpaikkoja, mutta olen kotiutunut siihen sattuman kaupalla jo niin monena kertana etten muualla varmaan enää osaisi ollakaan.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!