Frostbiten lattiamajoituksesta

Kirjoittanut
Rashkul

Kyllä. Frostbitessä on lattiamajoitus. Pahoitteluni asiaa tiedustelleille lopullisen vastauksen viivästymisestä!

Viime vuoden Omppuhotellin sählingin jälkeen päätimme turvautua perinteisempään konstiin majoittaa conikansaa: Tällä kertaa Frostbitessä on lattiamajoitus! Koska moisen järjestäminen on syönyt aina vähän liiaksikin resursseja itse conin järjestämiseltä tarjosimme sitä jo viime kesän Desuconiin onnistuneesti Lahden Otakuliitto Bakanoille. Tällä kertaa homman otti hoitaakseen partiolippukunta Hollolan Hirvenhiihtäjät ry. Majoituspaikkana toimii Salpausselän koulu (Hämeenlinnantie 3) Lahden keskustan liepeillä. Matkaa Sibeliustalolta koululle kertyy palttiarallaa kaksi kilometriä.  

Ilmoittautuminen lattiamajoitukseen alkaa heti vuoden alussa 2.1.2013 - Ilmoittautumisen sähköpostiosoite ja muita lisätietoja ilmoitetaan täällä sekä erillisellä uutisella.  

Tilaa on arvioilta 200 hengelle, joka tarkentuu vielä palotarkastajan syynättyä majoitukseen varatut kaksi salia.

Lattiamajoituksen hinta tulee olemaan 10€/yö, maksu tapahtuu käteisellä ovella. Varauduttehan tähän!

Alle 15-vuotiaat voivat majoittua vain täysi-ikäisen eli 18-vuotta täyttäneen seurassa. 

Lienee sanomattakin selvää, että lattiamajoitus tulee olemaan alkoholiton ja savuton ^___^

 

Hyvää joulua ja iloista vuodenvaihdetta kaikille!

Maailma ei lopu tänään. Sanokaa minun sanoneen. 

 

Terveisin, 

Sidosryhmävastaava

Pekka "Rashkul" Myller

Kommentit

Random Turkulainen
Tou! :( Juuri kun ajattelin säästyväni bussimatkoilta takaisin kotikonnuille nukkumaan.. Nuoren pikkuveljen kanssa kun ei voi valvoa yötä conipaikalla, tajuan ettei 15 vuoden ikä riitä lattiamajoittumiseen 9-vuotiaan kanssa. :/
Derppali
Random Turkulainen: Eikö sun kaveripiirissäs ole yhtään täysikästä, joka vois tulla ns. "lastenvahdiks" tonne lattiamajotukseen?
Ankka Riihimäeltä
No voi vattu! Just oltiin kaverinkaa nii onnellisii, ku saatii tietää lattiamajotuksesta, mut sitten tajuttii et mä oon kolmetoista ja se neljätoista. Iha kiva juu. Ei viittis kyl lähtee sillon yöl junal enää takas Riksuun ja kaveripiirissä vanhin on n. 17-vuotias et tosi kiva. :D:
Pekka "Rashkul" Myller
Hei!

Tuo ikäraja on kieltämättä valitettava juttu, mutta katsotaan saadaanko sitä jollakin järjestelyllä muutettua. Tätä tietoa se on kuitenkin tuollainen kuin on ilmoitettu.

Ilmoittautuminen aukeaa huomisen eli 2.1. aikana, saattaa mennä iltaankin. Viimeiset sopimiset ja säädöt partion edustajan kanssa.


Hyvää uutta vuotta kaikille!

T.Rashkul

Riksu on iha fine
joo mä mietin kans et toi ikäraja lattiamajotukseen on aika korkee, varsinki ku ottaa huomioon kävijöiden keski-iän :D no onneks ei vaikuta itteen toi ikäraja ^_^ nyt vaan toivon että on paikkoja vielä 8)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!