Osallistu myöhäisillan hahmotunnistusvisaan!

Kirjoittanut
madu_

Viime vuoden työpajavastaava Matias tässä moi. Palaan hetkeksi Desuconin sivuille - HAASTAMAAN TEIDÄT KAIKKI! 

Yöllinen hahmontunnistusvisa palaa Desucon Frostbiten yöhön kahdella nuottimerkillä varustettuna, mutta armottomampana kuin koskaan aikaisemmin! Viime kilpailussa loppusuora kahden joukkueen välillä oli tiukka ja vain muutaman pisteen etumatka takasi voittoni. Pumppuni ei kestäisikään toista yhtä intensiivistä kilpailua osallistujana, joten vetäydyn pelkurimaisesti vetämään visan ja etsimään tämän vuoden kovimman animetietäjän - meillä Desuconissa rohkeasti ilman naamiota ja naurettavaa silinterihattua! Reseptiä on viilattu viime vuodesta hieman: suurimmassa osassa kierroksista on kyse vain ja ainoastaan tiedoista eikä huutonopeudesta, mutta kenties kilpailun loppua kohden kisaajille saadaan reaktionopeudestakin hieman hikeä pintaan.

Jos aistisi ovat tarkimmillaan puolenyön aikaan ja uskot, että saat kasaan joukkueen VUODEN KOVIMPIA ANIMETIETÄJIÄ. ILMOITTAUTUMINEN ON SULJETTU


Jotta panokset asettuisivat korkealle, kisassa on tällä kertaa ennakkoilmoittautumisen lisäksi esikarsintakysymys. Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin lavan eteen mahtuu joukkueita, pätevimmät joukkueet valitaan esikarsintavastausten perusteella, pätekää siis sielunne kyllyydestä.

Myöhäisillan hahmontunnistusvisa♪♪ järjestetään Desucon Frostbiten lauantaina 23:00-​00:30. Kannattaa osallistua!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!