Wakamoton nimikirjoituksista ja Wakamoto-fanikilpailusta

Kirjoittanut
Drasa

Ei nimikirjoitustenjakotilaisuutta

Desucon Frostbiten kunniavieras, ääninäyttelijä Norio Wakamoto ei pidä nimikirjoitustilaisuutta conissa. Wakamotolla on tiukka linja nimikirjoitusten suhteen: hänellä ei ole tapana jaella niitä yleisesti lainkaan, ja tämän vuoksi miehen nimikirjoitukset ovat ylen harvinaisia Japanissakin.

Mahdollisuus saada nimikirjoitus – osallistu kilpailuun

Wakamoto on suostunut kuitenkin antamaan nimmarin viidelle innokkaalle fanilleen. Nämä viisi seuloaksemme järjestämme Wakamoton faneille suunnatun kilpailun.

Kilpailussa on kaksi sarjaa, joista kummankin voittaja saa Wakamotolta nimikirjoituksen. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan vielä kolme onnekasta nimmarin saajaa. Nimikirjoitukset jaetaan sunnuntaina Shibui koe – Norio Wakamoto ja miehekkyyden ABC –ohjelman toisella puoliajalla, ja tuomarina toimii itse Wakamoto.

Katso lisätiedot kilpailusta blogista!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!