Coni ohi - vastaa palautekyselyyn!

Kirjoittanut
Jakoavain

Kiitos vielä kerran kaikille mahtavasta Desucon Frostbite 2013:sta!

Muistathan vastata palautteeseen! Palautekysely löytyy täältä. 

Kommentit

Raakel
Wakamoton haastattelu meni upeasti, kääntäjä oli tehtävän tasalla ja kysymykset kiinnostavia ja asiallisia. Todella hieno ohjelma!
Kun taidekujapaikkoja sanottiin jaettavan vain yhdelle päivälle per myyjä, luvattiin että myyjien vaihtumisesta ilmoitetaan conikansalle. Ohjelmalehtisessä ei kuitenkaan mainittu asiasta mitään, enkä ainakaan itse havainnut mitään kuulutuksiakaan (jotka ovat muutenkin melkoisen huono keino, kun niistä ei puolistakaan saa mitään selvää meluisassa conissa.) Olisi ihan kiva jos sentään lupaukset pidettäisiin!
Ainut ohjelma jonka Wakamoton lisäksi kerkesin näkemään oli "Merimieskauluksia, kumipukuja ja hassuja hattuja", joka oli aika pettymys kun ohjelma ei vastannut kuvauksen perusteella saamiani odotuksia. Ohjelmassa käsiteltiin melkeinpä pelkästään otakujen moesarjoja, kun oletin että genreskaala olisi vähän laajempi. Tissiperse-linjasta olisi voinut olla maininta ohjelmakuvauksessa.
Maidkahvilan uusi mainonta oli niin vetoavaa että siitä nautti ihan itsessään, vaikka en sitten kerinnytkään itse kahvilaan.
oskari14
Ihan näin random kysymyksenä: Toteuttiko Aki Hata koskaan sitä uhkaustaan, tehdä Desuconille oma tunnuslaulu? Frostin ohjelmalehden erityiskiitoksista kun tuli bongattua Aki Hata ja Lantis, eikä aiheeseen ole muutenkaan tunnuttu palaavan viime kesän Desun jälkeen. =/
nimi
Onko arvostelu-kohdassa 1 huonoin vai paras?
Antti "Ana" Myyrä
Raakel:

Kiitokset palautteesta! Taidekujan kaksipäiväisyydestä oli conissa kuulutuksia ja tästä pyöri myös conin info-tv:ssä mainos lähes koko conin (lauantaista n. klo 13:sta eteenpäin). Ikävää jos koit ettei tämä tavoittanut kaikkia, mutta ihan lupausten syönnistä en tässä tilanteessa puhuisi.

oskari14:

Sanoisin, että ei vielä! Uhkaus on kuitenkin yhä voimassa ja selvittelemme milloin tämä toteutuisi tarkemmin. :)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!