Lataa ohjelmalehti ennakkoon!

Kirjoittanut
Jakoavain

Coni lähenee ja nyt on aika suunnitella loppuun koko conikokemus, jos sitä et vielä ole tehnyt!

Avuksi tähän: PDF-versio ohjelmalehdestä! Tiedoston löydät täältä.

Kommentit

Naru
Ihan kiva mut vaikka kuinka sanottiin, että tullaan mainostamaan sitä, että taidekujalla on eri myyjät lauantaille ja sunnuntaille, ei siinä ole mitään mainintaa aiheesta. :< sääli. nyt keljuttaa tosi paljon olla sunnuntaimyyjä.
Antti "Ana" Myyrä
Hei Naru,

Asiaa ei ole unohdettu ja tästä tullaan myös tiedottamaan tapahtumassa sekä näkyvästi että kuuluvasti. Tiedotus on keskitetty sunnuntaihin juuri siksi että ihmiset halutaan taidekujalle toisen päivän osalta tällöin. Lauantain mainostuksen hoitaa ohjelmalehti.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!