Kisan voittajalle Wakamoto-herätyskello - vielä yksi päivä aikaa osallistua!

Kirjoittanut
Drasa

Wakamoto-kilpailun päävoitoksi on lisätty herätyskello, joka herättää Wakamoton äänellä! Muina palkintoinahan jaetaan viisi harvinaista Wakamoton nimikirjoituslaattaa.

Pidä kiirettä osallistumisen kanssa, sillä deadline on keskiviikon ja torstain välisenä yönä!

Kaipaamme erityisesti imitaatiosarjaan lisää osallistujia. Niitä on vielä sen verran vähän, että voiton mahdollisuudet ovat loistavat!

Muistin virkistykseksi kilpailun säännöt:

Kilpailun säännöt

Ensimmäinen kilpailusarja on Norio Wakamoto -imitaatio. Ovatko sarjat, jossa herra esiintyy, tarpeeksi puhkikatsottuja? Onko shibui koe syöpynyt mieleen? Todista se laukomalla mikrofoniin jokin Wakamoton kuolematon repliikki Waksuimmalla äänellä mihin pystyt!

Toinen kilpailusarja on Wakamoto -fanart. Pystytkö ilmaisemaan Tuplaween äärimmäisen miehekkyyden kuvataiteellisin keinoin? On aiheena mies itse tai hänen esittämänsä hahmot, avainsanana on "Wakamoto-inspiroitunut".

Kilpailutyöt – kuva- ja/tai äänitiedosto – lähetetään etukäteen tuomaroitaviksi. Molempien sarjojen voittajat valitsee Wakamoto itse, ja voittajat palkitaan nimikirjoituksilla. Lisäksi sarjasta riippumatta kaikista parhaat arvosanat saanut työ palkitaan herätyskellolla, jossa on Wakamoton nauhoittama herätysviesti. Kaiken lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme nimikirjoitusta. Palkinnot jakaa Wakamoto itse Desusunnuntaina 17.2. Shibui koe – Norio Wakamoto ja miehekkyyden ABC -ohjelmassa.

Voit osallistua jompaankumpaan sarjaan, tai molempiin. Kilpailutyöt lähetetään sähköpostilla osoitteeseen drasa@desucon.fi . Kilpailuun osallistumisen deadline on keskiviikkoyönä 14.2. 03:00. Liitä tiedosto hyvälaatuisena tallennettuna sähköpostiin tai liitä linkki siihen sähköpostiviestissä. Kerro myös nimesi. Pidätämme oikeuden julkaista kilpailutöitä Shibui koe – Norio Wakamoto ja miehekkyyden ABC -ohjelmassa sekä blogissamme.

 

Kommentit

hmm+
Sanooko se kello että ''Herätys, on aika lähteä kouluun Onii-chan!''? : DD

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!