Frostbiten liput nyt myynnissä!

Kirjoittanut
Ana

Desucon Frostbiten liput ovat nyt myynnissä ja löytyvät Desuconin verkkokaupasta.

Saatavilla on niin sähköpostiin toimitettavia PDF-lippuja kuin myös kotiin postitettavia perinteisiä lippuja. Lipun hinta on 27 euroa ja kotiin toimitettavilla lipuilla on erikseen tilauskohtainen 3 euron toimitusmaksu. PDF-lipuilla toimitusmaksua ei luonnollisesti ole. Lippuja on aiemmista tiedoista poiketen myynnissä 2700.

Lisätietoa lipuista ja itse lipunmyynnistä löytyy Lipunmyynti-sivultamme.

Tervetuloa Desucon Frostbiteen! :3

Kommentit

oskari14
Kolme päivää ja liput eivät ole myyneet loppuun, I'm surprised =O
Onko näiden lippujen kanssa muuten sama käytäntö kuin aiemmilla Desu-lipuilla, eli lähetetäänkö ne isommissa erissä? Ja jos on, onko mitään suurinpiirteistä arviota milloin näitä PDF-lippuja aletaan postittamaan?
Perho
Printtiliput lähetetään isommissa erissä parin viikon välein. Kauppamme taas lähettää PDF -lippuja sähköpostitse muutaman minuutin välein, ettei se menisi tukkoon. PDF -lippu lähetetään sähköpostitse samoihin aikoihin maksuvahvistuksen kanssa, eli muutaman päivän sisällä maksamisesta.
jaa
Olen tilannut lippuni about viikko sitten. Eikä PDF-lippua ole vieläkään tullut. Onko niillä joku tietty päivä kun niitä jaetaan eteenpäin ?
Perho
jaa:

PDF -lippu lähetetään yhtä aikaa maksuvahvistuksen kanssa. Jos myöskään maksuvahvistusta ei ole näkynyt mutta olet maksanut lippusi, kannattaa tarkistaa 1) roskaposti -kansiosi ja 2) tililtäsi, että maksu on lähtenyt tai ettei maksuun ole laitettu eräpäivää - muuten maksu lähtee tililtä vasta merkittynä eräpäivänä.

Tarkistan maksut muutaman arkipäivän välein. Eri pankkien välillä saattaa mennä parikin päivää, että maksu siirtyy. Jos maksusi on lähtenyt tililtä niinkuin piti jo viikko sitten, suosittelen laittamaan sähköpostia osoitteeseen myynti@desucon.fi, niin tarkistamme tilauksesi tilanteen.
jaa
PDF-lippua ei ole vielläkään näkynyt ^^ mennyt jo about 2 viikkoa ja ei ole tullut tietoa mistään. Odottelen viestiä "myynti@desucon.fi" vielläkin :z
Perho
jaa:

Kaikkiin kadonneita PDF -lippuja koskeviin viesteihin on vastattu ja asia laitettu eteenpäin, jotta lippu päätyisi oikeaan paikkaan. Mikäli et ole saanut minkäänlaista vastausta, ota uudestaan yhteyttä, sillä sähköpostisi on luultavasti kadonnut tai päätynyt loputtomaan roskapostiin.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!