Ilmoittautuminen Desucon Frostbiten taidekujalle aukeaa 1.12 sunnuntaina klo 18

Kirjoittanut
Suiggari

Desucon Frostbiten taidekujan ilmoittautuminen aukeaa ensi viikon sunnuntaina 1. joulukuuta kello 18.00 ja jatkuu niin kauan kuin paikkoja riittää. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta ja linkki tähän julkaistaan Frostbiten sekä sivuston uutisissa että sosiaalisessa mediassa ilmoittautumisen alkaessa. Varasijapaikkoja kannattaa tiedustella ilmoitetusta osoitteesta heti kun kujan täyttymisestä ilmoitellaan.

Viime vuodesta tuttuun tapaan pöytäpaikkoja on saatavilla vain yhdeksi päiväksi, lauantaiksi tai sunnuntaiksi. Omien tuotteidensa myyminen kahtena päivänä (vaikka kaverin pöydältä) johtaa pysyvään porttikieltoon. Myöskään muita kuin itsetekemiään tuotteita (esim. vanhoja lehtiä) ei saa myydä kujalla samoin seurauksin.

Hinta yhden päivän taidekujapöydälle on 15 euroa ja maksuohjeet saapuvat varausvahvistuksen yhteydessä. Muistathan, että Desucon Frostbite-lippu ei kuulu pöydän hintaan, vaan se pitää ostaa erikseen päästäkseen tapahtumaan. Ylimääräistä maksuaikaa ei enää pöydän maksulle anneta, joten varaathan tarvittavan summan jo etukäteen varmistaaksesi pääsyn kujalle.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!