Frostbiten lipunmyynti alkaa 22.11.

Kirjoittanut
Perho

Desucon Frostbiten lipunmyynti starttaa perjantaina 22.11. klo 15! Tämä uutinen sisältää paljon tärkeää asiaa, eli luethan kokonaan! (ó㉨ò)ノ

Liput maksavat ennakkoon nettikaupastamme ostettuna 27 euroa ja Sibeliustalon ovella tapahtuma-aikana 37 euroa, mikäli lippuja tuolloin on vielä jäljellä. Lippuja saa ennakkoon ainoastaan nettikaupastamme, ja niitä on myynnissä 2600 kappaletta. Ostoraja on 5 lippua / tilaus. Lippu kattaa koko viikonlopun desuilua, eikä yhden päivän lippuja ole siis myynnissä. Desucon Frostbite myi viimeksi loppuun ennakkoon, joten olethan ajoissa!

Huomioithan, että talven 2014 Desucon Frostbite on ikärajaltaan k-18. Alaikäinen voi ostaa lipun tapahtumaan, mutta tapahtuman aikana kävijän on oltava täysi-ikäinen. Kävijän on varauduttava todistamaan ikänsä asianmukaisella henkilöllisyystodistuksella tapahtumapaikan ovella. Henkilöllisyystodistukseksi kelpaavat passi, kuvallinen henkilökortti, ajokortti tai kuvallinen Kela-kortti. Henkilöllisyystodistukseksi ei kelpaa esimerkiksi opiskelijakortti.

Lipunmyynti toimii tänä vuonna hieman eri tavalla kuin aiemmin. Suurin ero on, ettei tänä vuonna rannekkeita lähetetä kotiin, vaan rannekkeen saa lippua vastaan tapahtumapaikalta. Luethan siis ohjeet lipun ostoon:

 

1) Tee tilauksesi DesuKaupassa. Voit valita toimitustavaksi joko PDF -lipun tai paperisen lipun postissa. Postitettujen lippujen toimituskulut ovat 3 euroa/tilaus.

2) Maksa tilauksesi nettipankissasi tai pankkisi maksuautomaatilla. Maksuaikaa on 2 viikkoa, jonka jälkeen saat maksumuistutuksen. Muistutuksen jälkeen sinulla on toiset 2 viikkoa aikaa maksaa, jonka jälkeen maksamattomat tilaukset perutaan.

3) Kun lipunmyyntikuuttimme on käsitellyt maksusi, saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen. Samalla saat myös PDF -lippusi, mikäli olet sellaisen tilannut. 

4) Tulosta PDF -lippusi itse kotona tai tallenna se puhelimeesi. Paperiset liput postitetaan parin viikon kuluessa. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun lippusi on postitettu.

5) Ota lippusi ja henkilöllisyystodistuksesi mukaan tapahtumaan. Tapahtumapaikalla saat lippua vastaan rannekkeen, joka oikeuttaa sinulle sisäänpääsyn tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi. Huomioithan, että jos sinulla ei ole henkilöllisyystodistusta tai olet alaikäinen, sinua ei päästetä tapahtumaan. Otathan siis henkilöllisyystodistuksesi mukaan, vaikka sitä ei lähikaupassa olisikaan kaljaostoksilla moneen kuukauteen kysytty.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää lipunmyynnistämme, voit kysyä jättämällä kommentin tähän uutiseen, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@desucon.fi. Jos sinulla on kysyttävää henkilöllisyystodistuksista, voit joko jättää kommentin tai lähettää sähköpostia turvallisuusvastaavallemme osoitteeseen muta@desucon.fi.

 

 Ystävänpäivä Lahdessa. wow such kawaii

Varaa paikkasi ystävänpäiväksi Lahden tähtitaivaan alla!

 

(Blogauksessa ollut kuva poistettu tekijänoikeuskysymysten vuoksi. Pyydämme anteeksi virhettämme!)

 

Ps. Enää kolme kuukautta coniin!

 

Kommentit

kamoon
Näin lippuasian ohi, mutta vähän mautonta pistää fanarttia ilman lähdettä tänne :( (Luultavasti taiteilijalta kysymättäkin, korjaa jos olen aivan väärässä tämän kanssa!)
Näyttää aika huonoa esimerkkiä, varsinkin kun tämä on animepiireissä suuri ja yleinen ongelma. Olisi ihan kiva nähdä, että desuväki osaisi kunnioittaa taiteilijoita ja muita sisällöntuottajia, jos fanituotannosta haluaa jatkossakin nauttia, nimittäin aika moni on lähtenyt Pixivistä ja lakannut kokonaan taiteensa postaamisen internetiin länsimaisen animefanikannan huonon taidenetiketin tähden.
Eppu
Tarvitseeko meidojen ostaa tapahtumaan liput itse? Jos ei niin julkistetaanko meidohaun valitut ennen lipunmyynnin alkua?
Elina
Entä tarvitseeko ostaa lippua vielä, jos on hakenut työvoimaksi, vai kannattaako odottaa kunnes valinnat tulevat?
Antti "Ana" Myyrä
kamoon:

Kiitokset huomautuksesta! Pyrimme tarkkuuteen näissä asioissa, mutta nyt uutisen kirjoittajalle oli sattunut valitettava töppäys.

Kuva on nyt poistettu viestistä. Pahoittelemme virhettä!
...
Onko rajoitusta siitä kuinka monta lippua voi ostaa?
Perho
Meidojen ei tarvitse ostaa lippuja, koska nämä ovat tapahtuman työvoimaa! Vänkärivalinnat tehdään ennen lipunmyynnin avaamista.
Perho
Korjaus vielä: tilauksissa on 5 lipun ostoraja :3
a
Onko teillä luvat tuohon uuteen kuvaan sitten? :p
>_<
Tämä on kyllä tyhmä kysymys, mutta… Alkaako frosti jo perjantaina 14. pv vai vasta 15 pv. lauantaina?
Perho
Desucon Frostbite '14 alkaa perjantaina 14.2. klo 17 ja päättyy sunnuntaina 16.2. klo 17! :3 Edessä on siis ensimmäinen kolmipäiväinen Frostbite.
aeroglymph
Hei.

Niin mitenkä kannattaako lippuja tilata jos on ilmoittautunut työvoimaksi vai mitkä mahikset on saada töitä kun olis eka con josa on töissä...? Olisi kiva tietää vaan niin saan ajoissa tilattua liput. :)
Perho
aeroglymph:

Vänkäriksi päässeille pitäisi olla lähetetty jo tieto valinnasta, tai ainakin tiedon pitäisi olla saapunut ennen lipunmyynnin avaamista.

Jos ostat kuitenkin lipun ja pääsetkin vielä myöhemmin vänkäriksi, voimme tilanteen mukaan peruuttaa tilauksen ja palauttaa mahdollisen maksusi. Tällöin kannattaa kuitenkin olla yhteydessä sekä työvoimavastaavaamme (floundz@desucon.fi) tai talousvastaavaan (perho@desucon.fi).

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!