Printtilippujen postitus alkaa viikolla 51

Kirjoittanut
Perho

Printtilippujen postitus aloitetaan ensi viikolla eli viikolla 51. Printtilippuja postitetaan suuremmissa erissä parin viikon välein. Printtilipun tilanneet saavat sähköpostitse vahvistuksen, kun tilaus laitetaan postiin. Jos olet tilannut postitettavan lipun, tarkkaile siis sähköpostiasi 16.-20.12. välisenä aikana.

Huomioithan, että jouluruuhka saattaa hidastaa lippujen matkaa, eli heti seuraavana päivänä lippua ei välttämättä löydy postilaatikosta. Mikäli et ole saanut lippuasi 10 päivän sisällä, kannattaa ottaa yhteyttä meihin (myynti@desucon.fi).

PDF -lipun tilanneet saavat lipun sähköpostiinsa yhtä aikaa maksuvahvistuksen kanssa. Maksuvahvistus lähetetään, kun tilaus on merkitty maksetuksi. Eri pankkien välillä saattaa kulua parikin päivää ennen kuin maksu on siirtynyt. Maksut eivät liiku eri pankkien välillä viikonloppuisin tai arkipyhinä. Jos maksuun on laitettu eräpäivä, lähtee maksu tililtä vasta tuona päivänä. Talouskuuttimme tarkistaa maksut muutaman kerran viikossa, eli et heti maksettuasi saa vahvistusta.

Tilattuasi saat kahden viikon kuluttua maksumuistutuksen, mikäli tilauksesi on maksamatta. Ensimmäiset maksumuistutukset sekä lipun tai majoituksen tilanneille on lähetetty sähköpostitse tänään. Muistutuksen jälkeen maksuaikaa on toiset kaksi viikkoa, jonka jälkeen maksamattomat tilaukset perutaan. Jos olet tilannut lipun tai majoituksen heti lipunmyynnin ja majoitusilmoittautumisen auettua, mutta et ole saanut tilausvahvistusta tai muistutusta, tarkista sähköpostisi roskaposti- ja spämmikansio ja ota sitten yhteyttä meihin (myynti@desucon.fi), mikäli viestejä ei löydy.

Jos sinulla on kysyttävää lipun ostamisesta ja sen saamisesta, luethan ensin Lipunmyynti -sivumme ja jos et löytänyt kysymykseesi vastausta, laita meille sähköpostia (myynti@desucon.fi).

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!