Sunnuntain cosplayesityskisa peruttu

Kirjoittanut
Edeae

Valitettavasti Frostbiten sunnuntainen cosplayesityskilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän takia. Tämä tulee aiheuttamaan muutoksia ohjelmakarttaan, joten varmistathan oman suosikkiohjelmasi ajan ja paikan vielä ennen conia!

Lauantaina on kuitenkin luvassa korkeatasoista cosplaykisaamista, kun Suomen kolmas Nordic Cosplay Championship -edustaja valitaan pääsalissa kello 16 alkaen. Samalla myös conikävijöiden joukosta valitut hallcosplaykisaajat pääsevät esittelemään pukujaan yleisölle.  Tule kannustamaan suosikkisi voittoon!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!