Tärkeää tietoa Frostbiten vieraiden nimikirjoituksista!

Kirjoittanut
Kira

Tietoja tulevan Desucon Frostbite -tapahtuman kunniavieraiden nimikirjoituksista. Luethan tarkasti jos vieraat kiinnostavat!

Megumi Ogata jakaa nimikirjoituksia lauantaina Pääsalissa klo 13–14 heti ensimmäisen kunniavierasohjelman jälkeen. Nykyään musiikkia ahkerasti levyttävä Ogata aikoo kuitenkin nimmaroida tapahtumassa ainoastaan omia CD-levyjään, joita myydään paikan päällä Frostbitessä! Voit siis ostaa tapahtumasta Ogatan upeaa musiikkia, ja saat häneltä saman tien myös uunituoreen nimikirjoituksen levyn kanteen. Levyjen ostamispaikoista tiedotetaan myöhemmin lisää.

Kappei Yamaguchi jakaa nimikirjoituksia lauantaina Susilavalla klo 14–15. Yamaguchi nimmaroi mitä tahansa uraansa ja hahmoihinsa liittyviä esineitä. Tarvittaessa nimikirjoituksen saa myös puhtaalle paperille, ei siis haittaa jos hyllystäsi ei löydy Yamaguchin rooleihin liittyviä anime-DVD:itä, CD-levyjä tai figuureja!

Kommentit

Pena
Eikö edes perinteiselle Shikishille saa pyytää nimikirjoitusta Megumi Ogatalta?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!