Varaa aika cosplay-photoshootille!

Kirjoittanut
Japsu

Cosplay-photoshootteja tehdään jälleen Desucon Frostbitessä! Shoottiajat ovat nyt varattavissa.

Kuva: Tapio Matikainen, Desucon Frostbite 2013

Cosplay-photoshoottia varten varaat itsellesi kuvaajan ja kuvausajan varauslomakkeella. Kuvausaikaa on 45 minuuttia, ja kuvaajat ovat kokeneita harrastajavalokuvaajia. Aiempien vuosien photoshoottien tuloksia voit ihastella DesuGalleriassa!

Lue lisää photoshooteista ja ilmoittaudu shootille!

PS. Myös CFT:n tuttu kuvauspiste palvelee Desucon Frostbitessä. Uutena palveluna voit myös lainata kuvauspisteeltä kuvaajaa pikaphotoshoottia varten, joten jos et vielä ole tarpeeksi varma asustasi varataksesi photoshoot-aikaa tai innostut shoottaamaan vasta conissa, muista tämä mahdollisuus!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!