Onko cosplay terveellistä?

  • Siiri "Shewon" Laiti
Aika
Lauantai 10.00 – 11.00
Sijainti
Puuseppä
  • Luento
  • Analysoiva
  • Cosplay

Kuvaus

Viikko ennen conia ja asu on kesken. Yöllä ei ehdi nukkua, kun puvun osat pitää saada valmiiksi. Ainoa paikka jonne ehtii mennä on lähimarketti, ja ostoskori täyttyy energiajuomista ja sipsipusseista. Neljän seinän sisällä alkaa jo ahdistaa ja masentaa, mutta nyt on pakko mennä, tätähän tämä cosplay on! - Ja sitten ihmetellään miksi kaikki ovat kipeitä?
 
Tule kuuntelemaan kuinka kahdesti cosplayn takia vakavasti sairastunut harrastaja on alkanut miettimään cosplayn terveellisyyttä ja harrastuksessa esiintyviä terveysriskejä. Onko rakas harrastuksemme epäterveellinen? Aiheutammeko vaarallisia riskitekijöitä terveydellemme harrastuksen aikana? Minkälaisia ongelmatilanteita voi esiintyä cosplay harrastajan terveydessä vanhempana? Esiintyykö harrastajien välillä samoja ongelmatilanteita ja sairastumisia? Voisiko asialle tehdä jotain?
 
Ohjalman aikana kerrotaan eri harrastajien tarinoita cosplaysta ja terveydestä, käydään läpi mahdolliset riskitekijät ja mietitään, voiko cosplay ja terveellinen elämäntapa koskaan kävellä käsi kädessä. Tule kertomaan oma tarinasi tai mielipiteesi aiheesta.

Anna palautetta

Tästä ohjelmasta ei voi vielä antaa palautetta.