Alusvaatteiden suunnittelu -työpaja

  • Ansku "maimai" Ylönen
Aika
Perjantai 18.00 – 22.00
Sijainti
Koivu
  • Paja

Kuvaus

Tässä ohjelma sinulle joka olet aina halunnut suunnitella oman alusvaatemalliston! Onko raitakuosi parasta koskaan, sitä siis voisi olla pikkareiden lisäksi myös rintsikoissa ja yövaatteissa? Tai oletko haltioitunut Chobitsin pitsiunelmista? Nyt voit piirtää kaikki alushepeniin liittyvät haaveesi tässä työpajassa! 
 
Aloitamme työpajan pienellä katsauksella animessa ja mangassa nähtäviin erikoisiin alusvaatteisiin, sekä vetäjän esimerkkeihin pientekijöiden mallistoista. Jokainen osallistuja valitsee itselleen teeman sekä värikartan. Näiden lisäksi käymme läpi materiaaleja, joista osallistujat valitsevat itselleen mielesimmät. Teeman, värien ja materiaalien ympärille luodaan mallisto. Työpajassa piirrämme useita luonnoksia ja näistä valitaan parhaat. Valituista malleista piirretään puhtaaksi n. 8 mallin kokonaisuus, jotka kerätään värien ja materiaalinen kanssa kansioksi; mallistoksi. Halutessaan työstään on mahdollista saada vielä vetäjän kirjoittama palaute.
 
Huomioithan että työpajassa suunnittelemme alusasuja, mutta emme valmista niitä. Mikäli sinua kuitenkin kiinnostaa myös toteuttaa suunnitelmasi, saat toteutukseen neuvoja työpajan aikana.

Anna palautetta

Tästä ohjelmasta ei voi vielä antaa palautetta.