Meidokahvila

Meido- ja butlerhaku on päättynyt.

Desucon Frostbiten Kahvila etsii jälleen meidoja ja butlereita. Haku tapahtuu Kompassissa yhdessä muun työvoimahaun kanssa, ja on auki yhtä lailla 18.9.-14.10.

Tällä kertaa kahvilan teemana ovat avaruusidolit! Meidojen ja butlerien tehtävänä onkin tällä kertaa tarjoilla ja viihdyttää Herroja ja Neitejä galaksien keskellä. Idolina voit olla minkälainen vain, sillä tärkein tehtäväsi on inspiroida hyvyyttä ja iloa maailmankaikkeuteen - itsellesi sopivimmalla tavalla.

Huomaathan että kahvilan työntekijöiden työtunnit sijoittuvat suurimmaksi osaksi kahvilan aukioloaikojen sisälle. Toivottavaa olisi myös, että kaikki meidot ja butlerit pääsisivät talvella järjestettävään koulutukseen Tampereelle, sekä tutustumaan Sibeliustalon kahvilaan Frostbiten perjantaina (15.2.).

Hakemus on täysin vapaamuotoinen, kunhan siitä ilmenee innostuksesi kahvilassa työskentelyä kohtaan, ja se sisältää selkeän kokokuvan sinusta. Tässä kuitenkin esimerkkikysymys, mihin voisit hakemuksessasi vastata:

  • Miksi haluaisit työskennellä meidona/butlerina Desucon Frostbiten kahvilassa?
  • Millainen avaruusidoli sinä olisit?
  • Millaista aikaisempaa kokemusta sinulla on mistä voisi olla hyötyä avaruusidolikahvilassa työskennellessä?
  • Millainen on mielestäsi hyvä meido/butler?
  • Millainen olet?/Mitä teet vapaa-ajallasi?/Mikä on lempianimesi?/Kuka on lempi-idolisi?/Jotain muuta itsestäsi?

Otan enemmän kuin mielelläni vastaan kaikenlaisia hakemuksia, mitä erikoisempi sen parempi! Nyt siis olisi hyvä hetki tehdä hakemuksesi videona, diaesityksenä, kuvina, käsinkirjoitettuna, piirrettynä tai muuten mieleenpainuvana. Linkin tuotokseen voit liittää hakemuksen avoimeen osuuteen.

Jos jokin meido-/butlerhaussa, kahvilassa työskentelyssä tai yleensä kahvilassa askarruttaa, kaikki kysymykset ja ajatukset voi lähettää osoitteeseen nimu@desucon.fi.