Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

DesuKaupan ostoehdot

Luethan ennen ostoasi Lipunmyynti-sivun ohjeet lipun ostamiseen. Tarkistathan ostoksesi huolellisesti ennen tilaamista.

 

Maksutapa ja -aika

Ostokset maksetaan ostoksen yhteydessä Checkout.fi:n tarjoaman maksupalvelun kautta. Ostajan tulee maksaa ostos tarjotuilla nettipankkiyhteyksillä. Maksuaikaa on ostohetkestä alkaen n. 3-4 tuntia, jonka jälkeen osto peruuntuu automaattisesti ja tuote palautuu myyntiin.

 

Tuotteet ja niiden toimitus

Ostaja saa ostoksistaan sähköpostiinsa tilausvahvistuksen. Pääsylippu toimitetaan sähköisenä PDF-tiedostona ostajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Lippu tallentuu myös ostajan DesuProfiiliin. Ostaja tulostaa lipun itse tai esittää lipun tapahtumapaikalla älypuhelimelta tai tabletilta. Liput on yksilöity viivakoodeilla, jotka luetaan tapahtumapaikalla. Pääsylipun viivakoodia vastaan ostaja saa tapahtumapaikalla rannekkeen. Ranneke toimii pääsylippuna tapahtuman ajan.

Desucon Frostbitessa kävijän tulee ikärajan vuoksi todistaa henkilöllisyytensä tapahtumapaikalla rannekkeenlunastuksen yhteydessä. Henkilöllisyystodistukseksi kelpaa passi, kuvallinen henkilökortti, ajokortti tai kuvallinen Kela-kortti. Desucon Frostbiten ikäraja on 18 vuotta. Lipun ostajan ei tarvitse olla sama henkilö kuin lippua käyttävä kävijä.

 

Peruutusaika

Pääsylippujen peruutusaika on 14 vuorokautta ostosta ja päättyy viikkoa ennen tapahtumaa. Tänä aikana perutuista lipuista maksetaan rahat takaisin ostajan ilmoittamalle pankkitilille. Peruutukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen myynti@desucon.fi. Pääsylipussa oleva viivakoodi kuoletetaan, jolloin lippua ei voi enää käyttää. Lippujen peruminen peruutusajan jälkeen tai tapahtuman alettua ei ole mahdollista.

Lattiamajoituspaikan peruutusaika on 14 vuorokautta ostoksesta, ja päättyy viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtuman alkua. Peruutukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen majoitus@desucon.fi. 

 

Lippujen myynti eteenpäin

Ostaja voi myydä pääsylippunsa eteenpäin. Liput on yksilöity viivakoodeilla, joten alkuperäisen ostajan nimellä lipussa ei ole merkitystä. Lattiamajoituspaikan voi myydä eteenpäin, mutta uuden majoittujan yhteystiedot tulee ilmoittaa majoitusvastaavalle osoitteeseen majoitus@desucon.fi.