Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Tapahtuma

Frost-chan toivottaa sinut tervetulleeksi

 

Desucon Frostbite on Lahden Sibeliustalolla 24.–26. tammikuuta 2020 järjestettävä pääsymaksullinen animetapahtuma. Tapahtuma alkaa perjantaina kello 17 ja päättyy sunnuntaina kello 17. Frostbitessa on kesän Desuconin tapaan painopiste laadukkaassa anime- ja manga-aiheisessa puheohjelmassa, kuitenkaan unohtamatta japanilaisia alan kunniavieraita, cosplaykilpailuja, keskustelupiirejä, työpajoja ja muuta oheisohjelmaa.

Desucon Frostbite on Desuconin ohella Suomen ainoa ikärajallinen animetapahtuma. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Tutustuthan rauhassa nettisivuihimme, joilta löydät kattavasti tietoa sekä lipunmyynnistä, tapahtuman puhe- sekä oheisohjelmasta, majoitusvaihtoehdoista sekä monesta muusta asiasta. Päivitämme nettisivujamme ja lisäämme tietoja tapahtuman lähestyessä. Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen sivuiltamme, ota yhteys desucon@desucon.fi tai suoraan vastaaviimme Yhteystiedot-sivuilta. 


Uusimmat tiedot Frostbitestä saat uutisistamme, Facebook -sivultamme tai Twitter -tilimme kautta.

 

Desucon Frostbiten järjestää Kehittyvien conien Suomi ry. Tapahtuma järjestetään vapaaehtoistyönä harrastajavoimin, pilke silmäkulmassa mutta ammattimaisella otteella. Itse tapahtumassa mukana on yhteensä lähes 200 kuuttia eli vapaaehtoista siivoamassa, valvomassa järjestystä, rakentamassa, purkamassa, valokuvaamassa, neuvomassa ja auttamassa. Yhdistys on voittoatavoittelematon organisaatio ja tapahtuman tuotot käytetään tapahtumien järjestämiseen.